(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija, Varkaus
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Oletko kiinnostunut rekrytointityöstä, työsuhdeasioista ja henkilöstöpalvelualasta? Etsitkö mukavaa harjoittelupaikkaa, jossa pääset oikeasti tekemään ja oppimaan asioita?

Haemme nyt Varkauden toimistollemme HR-harjoittelijaa.

Harjoittelussa pääset tutustumaan rekrytointityöhön ja työsuhdeasioiden hoitoon, sillä työtehtäväsi sisältävät mm. hakemusten käsittelyä, työnhakijoiden kontaktointia ja haastatteluja, työtodistusten ja työsopimusten laadintaa, työsuhteiden hallintaan liittyviä avustavia tehtäviä sekä muita toimistotöitä.

Pärjäät tehtävässä, jos uskallat tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan uutta, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja olet tiimipelaaja, joka kantaa oman vastuunsa. Lisäksi pystyt työskentelemään muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Toivomme harjoittelun sijoittuvan helmi-toukokuun väliselle ajalle, harjoittelun ajankohdasta on mahdollisuus joustaa tarvittaessa. Töitä tehdään pääasiassa klo 8-16, mutta tehtävä voi vaatia ajoittaista joustamista työaikojen suhteen. Harjoittelijan on mahdollista työllistyä meille kesätyöntekijäksi harjoittelun jälkeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan sekä hyvän perehdytyksen ja tuen työhön. Teemme töitä rennolla, mutta ammattimaisella otteella!

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 6.12 mennessä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa:

rekrytointivastaava Patrik Hujanen puh./WA/SMS 0400480613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.