HR-harjoittelija työntekijärekrytointiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Opiskelija, kaipaatko opintojen päätökseen saattamiseksi käytännön työkokemusta? Kiinnostavatko henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin tehtävät sinua? Kaipaatko oman alasi harjoittelupaikkaa? 


Haluamme tarjota harjoittelupaikkaa kaipaavalle mahtavan oppimisen paikan työntekijärekrytointitiimissämme.


Rekrytoinnin HR-harjoittelijana pääset tutustamaan lähemmin työntekijöiden rekrytointiprosessiin ja tukemaan harjoittelijana työntekijärekrytointiprosessin eri vaiheissa.


Harjoittelijoilta toivomme mielenkiintoa rekrytointeja ja henkilöstöhallinnollisia tehtäviä kohtaan. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja toimistotyöstä on hyödyksi, kuten myös MSOfficen sujuva käyttö. Harjoittelijan roolissa onnistuminen edellyttää kykyä organisoida omaa työtään ja uskallusta tarttua toimeen. Arvokkain ominaisuutesi on avoin asenne sekä halu oppia ja kehittyä. Ammattitaitoinen HR-tiimimme on valmis opastamaan ja perehdyttämään sinua uusiin tehtäviin ja tukemaan sinua koko harjoittelusi aikana.


Tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa, oppia ja kehittyä. Vaikka harjoittelujakso on palkaton, tarjoamme sinulle mahtavaa työkokemusta, paljon oppimisen paikkoja, kokemuksen kansainvälisestä yrityksestä ja pohjaa tulevalle urallesi. Tämän lisäksi tarjoamme päivittäisen lounaan laadukkaassa henkilöstöravintolassamme tai etätyöskentelyssä vastaavan lounasedun. Harjoittelun aikana pääset tutustumaan henkilöstöhallinnon työtehtävien lisäksi kiinteistöpalvelualaan toimialana ja verkostoitumaan liiketoiminnan ammattilaistemme kanssa. Harjoittelu joustaa tarvittaessa, jos sinulla on esimerkiksi läsnäolopakollisia opiskelupäiviä tai muita etukäteen sovittuja menoja. Myös etätyöpäivien tekeminen on tehtävässä mahdollista. Tehtävässä harjoitteluaikataulu on neuvoteltavissa, mutta pyrimme täyttämään paikan pian. Harjoittelusi kesto voi olla 3-6 kuukautta tai muu sinulle ja opintojasi parhaiten tukeva aika.


Lisätietoa rekrytointitiimin harjoittelijan tehtävästä antaa Elli Velling, puhelin 040 765 6408 perjantaina 03.12. klo 15-16 ja tiistaina 07.12. klo 16-17.


Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 12.12.2021. Liitäthän mielellään hakemukseen myös CV:si.


Me tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa ja kehittyä. Löydä oma ISS urapolkusi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528980
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Harjoittelu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki