(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija rekrytointitiimiin
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Oletko kiinnostunut ihmisistä ja rekrytoinnista? Tunnetko haluavasi vaikuttaa ja kehittää? Harkitsetko uraa HR:ssä ja kiinnostaako sinua kurkistaa rekrytoinnin maailmaan?

Haemme nyt joukkoomme HR-harjoittelijaa rekrytointitiimiin Espoon Tapiolaan.

Kuuden kuukauden palkallisen harjoittelun aikana pääset tutustumaan rekrytointiin käytännössä. Tehtäväsi on tukea rekrytointitiimiä ja esimiehiä rekrytoinnin eri vaiheissa, kuten työpaikkailmoitusten laatimisessa ja julkaisemisessa, hakijoiden kontaktoinnissa sekä yleisesti rekrytointijärjestelmän käytössä. Rekrytoinnin lisäksi työskentelet myös työnantajamielikuvan ja oppilaitosyhteistyön parissa, sekä pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin.

Odotamme sinulta

  • Loppusuoralla olevia tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja
  • Kiinnostusta rekrytointiin ja palavaa halua oppia uutta
  • Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • Energisyyttä, aktiivista ideointia ja proaktiivista asennetta
  • Rohkeutta, intohimoa ja hyväntahtoisuutta

Tarjoamme

HR-harjoittelijana pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa ja kehittämään opinnoissa keräämääsi osaamista käytännön työelämässä. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat rekrytointiharjoittelija Ella Maisonlahti, puh. 09 453 8756 (ma 13.5. klo 8-9, to 16.5. klo 14-15 ja ti 21.5. klo 14-15) tai ella.maisonlahti@lahitapiola.fi sekä rekrytoija Meri Rantanen, puh. 040 592 5605 (ke 15.5. klo 12.30-13.30 ja ma 20.5. klo 9-11) tai meri.rantanen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 23.5.2019 mennessä. Jätäthän hakemuksen yhteydessä myös lyhyen videovastauksen. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme 29.7.2019. Opintojen ja työharjoittelun joustava yhdistäminen on mahdollista. Työharjoittelussa on vakuutusalan TES:n mukainen palkkaus.

Kurkkaa videolta rekrytointiharjoittelijamme Ellan mietteitä tehtävästä!