(Poistunut julkaisusta)

Hr-harjoittelija rekrytointitiimiin!
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haemme Oulun toimistollemme HR-harjoittelijaa.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa, Kouvolassa, Tampereella sekä Oulussa, ja toimimme valtakunnallisesti.

Tarjoamme harjoittelijalle mahdollisuuden oppia hr-työtä, mm. rekrytointia, työhaastatteluiden tekoa, työsuhdeasioiden hoitoa sekä hr-työhön liittyviä toimistotöitä. Harjoittelun aikana tutustut henkilöpalvelualaan yleisesti, sekä pääset pintaa syvemmälle rekrytointien ja henkilöstövuokrauksen maailmaan. Harjoittelun sisältöön on mahdollista vaikuttaa omien mielenkiinnon kohteiden ja oppimistavoitteiden mukaisesti. Harjoittelun aloitusajankohta ja kesto on sovittavissa. 

Toivomme hakijan olevan oma-aloitteinen, ahkera ja energinen sekä innokas oppimaan uusia asioita. Henkilöstöalan työ on työtä ihmisten parissa, joten hakijan tulee olla ulospäinsuuntautunut sekä helposti ihmisten kanssa toimeen tuleva. Sujuva suomen kielen taito on välttämättömyys, ja hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Jos olet vailla harjoittelupaikkaa (esim. tradenomi) ja koet olevasi etsimämme harjoittelija, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Hyvin harjoitteluajasta suoriutuvalle sekä Amikon tiimiin sopivalle henkilölle on mahdollisesti töitä tarjolla harjoitteluajan jälkeenkin.