(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija, Millog Oy Tampere
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Haemme Millogille Tampereelle

HR-harjoittelijaa

Kiinnostaisiko sinua päästä tekemään HR-työtä käytännössä ja oppimaan lisää HR-kentästä? Harjoittelussa pääset tukemaan Millogin HR-tiimiä sekä avustamaan toimipaikkojemme esimiehiä erilaisissa henkilöstöä koskevissa asioissa. Opit samalla monia HR-prosesseja ja -järjestelmiä ja saat arvokasta kokemusta tulevaisuuden HR-uraasi varten.

Etsimme loppusuoralla opinnoissa olevaa yliopisto- tai AMK-opiskelijaa, jolla on vahva kiinnostus HR-työhön ja sujuvat IT-taidot. Olet palveluhenkinen ja sinulta löytyy pelisilmää erilaisten tilanteiden hoitamiseen. Sinulla on positiivinen asenne ja toimintaotteeltasi olet järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. 

Harjoittelun aloitus olisi tammi-helmikuussa 2021, mutta tarkka aloitusajankohta on mahdollista sopia toiveitasi kuunnellen. Harjoittelu kestää elokuun loppuun saakka ja harjoittelu on palkallista. 

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisella alalla ja osaavan tiimin tuen. Pääset työskentelemään osana Millogin HR-tiimiä, joka toimii aktiivisesti ja liiketoimintalähtöisesti tarjoten laadukasta ja ammattitaitoista HR-palvelua.

Meillä olet mukana luomassa suomalaisille parempaa ja turvallista tulevaisuutta. Panostamme reiluun johtamiseen sekä hyvään ja turvalliseen työilmapiiriin. Tutustu meihin milloglaisiin täältä.


Lisätiedot & hakeminen 

Mahdollisten tiedustelujen ja kysymysten merkeissä voit kääntyä henkilöstöasiantuntija Minna Hyrylän puoleen. Minnan tavoitat numerosta 040 315 8271 seuraavina ajankohtina: 1.12. klo 9.00-11.00 ja 3.12. klo 12.00-14.00.

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi 10.12.2020 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/ 


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi