(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija, Millog Oy Tampere
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haemme Millogiin Tampereelle

HR-harjoittelijaa

Kiinnostaisiko sinua päästä tekemään HR-työtä käytännössä? Harjoittelussa pääset tukemaan Millogin HR-tiimiä ja avustamaan toimipaikkojemme esimiehiä erilaisissa henkilöstöä koskevissa asioissa. Opit samalla monia HR-prosesseja ja -järjestelmiä ja saat arvokasta työkokemusta tulevaisuuden HR-uraasi varten.

Etsimme loppusuoralla opinnoissa olevaa yliopisto- tai AMK-opiskelijaa, jolla on vahva kiinnostus HR-työhön ja sujuvat IT-taidot. Olet palveluhenkinen ja sinulta löytyy pelisilmää erilaisten tilanteiden hoitamiseen. Sinulla on positiivinen asenne ja toimintaotteeltasi olet järjestelmällinen ja oma-aloitteinen.

Harjoittelun aloitus on mahdollista sopia joustavasti kevään aikana ja kesto on noin 4-5 kuukautta.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisella alalla ja osaavan tiimin tuen. Pääset työskentelemään osana Millogin HR-tiimiä, joka toimii aktiivisesti ja liiketoimintalähtöisesti tarjoten laadukasta ja ammattitaitoista HR-palvelua. Esimiehenäsi toimii henkilöstöjohtaja.

Meillä olet mukana luomassa suomalaisille parempaa ja turvallista tulevaisuutta. Panostamme reiluun johtamiseen sekä hyvään ja turvalliseen työilmapiiriin.

Lisätietoja antaa 6.2. klo 12-14 ja 14.2. klo 13-15 henkilöstöasiantuntija Sari Hakala, puh. 040 315 7787

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi 18.2.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi /Meille töihin.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.