(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija, Lisäpalvelu Lahti
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Lahden Lisäpalvelun toimipisteeseen haetaan henkilöstöhallinnon opiskelijaa

HR-alan harjoittelijaksi

Oletko aidosti henkilöstöhallinnosta kiinnostunut, opiskelija ja haluaisitko työskennellä henkilöstöpalvelualan monipuolisissa tehtävissä? Jos viihdyt ihmisläheisessä ja asiakaslähtöisessä työympäristössä, meillä on tarjolla Sinulle loistava paikka henkilöstöhallinnon työtehtävien parissa!

Työnkuvaan kuuluu mm. työpaikkailmoitusten tekoa, työhakemusten läpikäyntiä, työnhakijoiden kontaktointia, työsopimusten tekoa sekä muita yleisiä HR- ja toimistotehtäviä.

Toivomme sinulta mielenkiintoa Hr-alaa kohden sekä halua oppia uutta ja kehittyä. Tasaista työpäivää ei yleensä ole joten pieni hektisyys ei saisi haitata toimintaasi. Taito oppia uusia asioita on edellytys alallamme. Osaat olla järjestelmällinen ja it-taidot löytyy.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana. Mahdollisuus myös kesätyöpaikkaan. Jätä hakemuksesi 7.3. mennessä. Lisätietoja saa arkisin 13:00-15:00 välisenä aikana Miia Ortju, puh. 0400548007.