(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija, Lisäpalvelu Lahti Oy
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Lisäpalvelu Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita sekä -ratkaisuja. Olemme aloittaneet vuonna 2002, ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lahdessa, sekä Riihimäellä.

Lahden Lisäpalvelun toimipisteeseen haetaan henkilöstöhallinnon opiskelijaa

HR-alan harjoittelijaksi

Oletko aidosti henkilöstöhallinnosta kiinnostunut opiskelija, joka haluaa työskennellä henkilöstöpalvelualan monipuolisissa tehtävissä? Jos viihdyt ihmisläheisessä ja asiakaslähtöisessä työympäristössä, meillä on tarjolla Sinulle loistava paikka henkilöstöhallinnon työtehtävien parissa.

Työnkuvaan kuuluu mm. työpaikkailmoitusten tekoa, työhakemusten läpikäyntiä, työnhakijoiden kontaktointia, työsopimusten tekoa, laskutusta, palkanlaskentaa sekä muita yleisiä HR- ja toimistotehtäviä.

Tasaista työpäivää ei yleensä ole, joten pieni hektisyys ei saa haitata toimintaasi, jonka lisäksi kyky toimia haastavissakin tilanteissa on ajoittain tarpeen. Taito oppia uusia asioita on edellytys alallamme. Tarkkuus, järjestelmällisyys sekä hyvät perustason it-taidot ovat myös tärkeitä, sillä harjoittelun aikana on tarkoitus, että otat mm. laskutusta sekä palkanmaksua vastuullesi.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan kesän aikana. Tarkoitus on, että harjoittelun jälkeen niin sanotusti 'jäät taloon', eli pystyt työskentelemään yrityksessämme joko opintojesi ohella tai kokopäiväisesti.

Tarkempi aloituspäivämäärä sekä harjoitteluajan palkkaus ovat neuvoteltavissa tapauskohtaisesti.

Lisätiedot:

Sami Ikävalko, puh. 044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net