(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija/ kesätyöntekijä
TA-Asumisoikeus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme Espoon toimipisteeseemme ammattitaitoista 

HR-harjoittelijaa / kesätyöntekijää

Tehtävässäsi avustat päivittäisissä henkilöstöasioissa, kuten työajanseurannasta, poissaoloissa ja lomaseurannassa. Työnkuvaasi kuuluu myös kesätyöntekijöiden työsuhdeasioiden hoitaminen kuten työsopimusten ja -todistusten laadinta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat yleiset toimistotyöt kuten erilaisten sisäisten- ja asiakastilaisuuksien järjestäminen ja dokumenttien hallinta. Tehtävässä tulet avustamaan myös taloemännän lomituksessa Espoon Painiityssä sijaitsevassa senior -kohteessa 1-2 x vko.

Menestyäksesi tehtävässä olet oma-aloitteinen, suunnitelmallinen ja aikaansaava. Ymmärrät mitä työskentely luottamuksellisten tietojen parissa tarkoittaa. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja omaksut nopeasti uusia asioita. Tarvitset vähintään B-ajokorttia.

Toivomme sinulta loppuvaiheessa olevia ammattikorkeakouluopintoja ja, että harjoittelujaksosi alkaisi mahdollisimman pian, jonka jälkeen jatkaisit kesätyöntekijänä sopimuksen mukaan elo-/ syyskuun loppuun.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen.

Kirjalliset hakemukset + cv pyydämme lähettämään 5.3.2018 mennessä hakulinkin kautta.