HR-harjoittelija kesäksi
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Eezy on  Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan. Luomme onnistuneita työkokemuksia juuri sinulle ja sinun kanssasi.

HR-harjoittelija kesäksi, Eezy Henkilöstöpalveluiden Helsingin toimipisteeseen rakennus-, logistiikka- ja teollisuus tiimiin.

Tehtävänkuvaus:

Olet esimerkiksi loppusuoralla opinnoissasi (esim. liiketalouden ja hallinnon ala, HR linja) ja kiinnostunut suorittamaan opintoihisi kuuluvan harjoittelun (3 kk - 5 kk) henkilöstöpalvelualalla. Harjoittelijana työnkuvaasi kuuluvat työsuhteen ylläpitoon liittyviä toimenpiteitä HR-järjestelmän parissa, hallinto- ja toimistotöitä (mm. hakemuskäsittelyä, haastatteluja,  sekä tarpeen mukaan yhteydenpitoa työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa). Pääpaino harjoittelussa on hakemusten käsittelyssä, haastatteluissa ja työnhakija esittelyiden kirjoittamisessa. 

Edellytämme:

- energistä ja aikaansaavaa asennetta
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- kykyä pitää useat langat käsissäsi samaan aikaan

Tarjoamme:

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme uudelle HR-harjoittelijalle kattavan perehdytyksen sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.  

Lähde mukaan kasvavaan ja kehittyvään Eezy-konserniin. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat rohkeus, kunnioitus, ammattimaisuus sekä positiivisuus.

Mikäli kiinnostuit, tartu toimeen ripeästi, sillä harjoittelupaikka täytetään oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat toukokuussa/kesäkuun alussa ja kesto elokuun loppuun. Haastattelut tehtävään aloitamme jo hakuajan aikana.

Harjoittelun jälkeen on mahdollisuus työllistyä osaksi Eezyä.

Lisätietoja saat myös tarvittaessa:

Mikko Hakkarainen

Aluepäällikkö

mikko.hakkarainen@eezy.fi

+ 358 40 530 0090

Malminkaari 9 B 

00700 Helsinki

Eezy. Vapaus työhön.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2023 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450091
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 14.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa