HR-harjoittelija - Helsinki
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Eezy on  Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan. Luomme onnistuneita työkokemuksia juuri sinulle ja sinun kanssasi.

HR-harjoittelija, Eezy Henkilöstöpalveluiden Helsingin toimipisteeseen teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan tiimiin.

Tehtävänkuvaus:

Tarjoamme mahdollisuuden harjoittelupaikkaan 3-4kk HR-alalla. Pääset tutustumaan henkilöstövuokrausalaan ja yleisiin HR-tehtäviin. Tärkein tehtäväsi on työnhakijoiden haastattelut, esittelyiden kirjoittaminen ja taustojen selvittely. Harjoittelussa opit paljon eri toimialoista ja tärkein tehtäväsi onkin yhdistää työnhakija ja avoinna olevat työpaikat.

Tehtävässä pärjää iloinen ja sosiaalinen henkilö, jolla on kyky kohdata uusia ihmisiä hymy kasvoilla. Tärkeintä työssäsi on, että haluat kohdata uusia ihmisiä avoimin mielin

Olet etsimämme henkilö, mikäli tarvitset harjoittelujakson opinnoissasi ja kiinnostunut suorittamaan opintoihisi kuuluvan harjoittelun (3 kk - 4 kk) henkilöstöpalvelualalla.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan haluamme tarjota mahdollisen ponnahduslaudan alalle.

Tarjoamme:

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme uudelle harjoittelijalle kattavan perehdytyksen perustehtäviin ja mahdollisuuden oppia ripauksen henkilöstöpalvelualasta.

Lähde mukaan kasvavaan ja kehittyvään Eezy-konserniin. 

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa:

Mikko Hakkarainen - Aluepäällikkö 

040 530 0090 / mikko.hakkarainen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2023 mennessä.

Lisätietoja Eezy:stä: www.eezy.fi

Vapaus työhön!

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498199
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa