(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija Hämeenlinnan toimistolle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020
Toimenkuva
Haemme omaan organisaatioomme Hämeenlinnan toimistolle HR-harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. HR-harjoittelijan työtehtävissä pääset osallistumaan kokonaisvaltaiseen rekrytointiprosessiin ja näköalapaikalle henkilöstöpalvelualan ytimeen. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat mm. haastattelut, asiakasjärjestelmän ylläpitäminen, työsopimusten laatiminen, alustavat palkanlaskennan tehtävät ja yleiset toimistotyöt.

Työhön valittava henkilö pääsee osaksi nuorekasta ja tehokasta tiimiä, jossa jokaisen panos on erittäin tärkeä. Yrityksessämme vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille. Toimimme useilla eri toimialoilla ja se luo vaihtelua rekrytointeihin.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyäksesi sinun tulisi olla asiakaspalveluhenkinen, sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin ja sinulta löytyy paineensietokykyä. Tärkeimpänä ominaisuutena arvostamme kokemusta eri tietokonejärjestelmien käytöstä, sillä päivittäisessä työssä tärkein työkalusi on järjestelmämme. Valittavan henkilön tulee olla valmis työskentelemään 30.10.2020 asti, työsopimuksen jatko on mahdollinen. Työ alkaisi sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn tiiviissä työyhteisössä. Työyhteisömme on täynnä energiaa ja olemme työtä pelkäämätön iloinen joukko! Täällä opit varmasti paljon!

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa yrittäjä Silja Syrjälä (arkisin klo 9-16) p. 0509178540.

Lähetäthän CV:si sekä avoimen hakemuksen 4.3.2020 mennessä osoitteeseen hameenlinna@vmp.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.
Kesto
30.10.2020 asti
Lisätietoja
Silja Syrjälä, hameenlinna@vmp.fi, 0509178540
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.03.2020 mennessä.