(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija, Go On Seinäjoki
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Etsimme Go On Seinäjoen toimistolle HR-HARJOITTELIJAA keväälle 2020. Kuuluuko opintoihisi työharjoittelujakso, jonka olisit kiinnostunut tekemään henkilöstöpalvelualalla?

Sinulla on mahdollisuus päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä. Harjoittelussa pääset tekemään monipuolisia HR-alan työtehtäviä ja kerryttämään sinulle arvokasta alan kokemusta.

Työtehtäviäsi ovat muun muassa:

- Hakuilmoitusten laatiminen ja julkaiseminen
- Hakemusten käsittely sekä kokemuksen karttuessa työhaastattelut
- Hakijoiden esittely asiakkaalle
- Työsuhteiden hallinta
- Työtodistusten laadinta
- Some-kanavien ylläpitäminen

Toivomme sinulta:

- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Reipasta työotetta
- Positiivista suhtautumista muuttuviin tilanteisiin
- Paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
- IT-taitoja

Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy aitoa innostusta tutustua henkilöstöpalvelualaan sekä oppia rekrytoinnin perusteet.
Kuulostaako siltä, että tässä on etsimäsi tilaisuus? Täytä hakemuksesi jo tänään nettisivuillamme, niin olet heti mukana hakuprosessissa! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Anita Koskinen, 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Mikäli näytät osaamisesi harjoittelun aikana, voimme tarjota sinulle harjoittelun jälkeen työtä kesäksi 2020.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.