(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija, Go On Lahti
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020
Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, suorarekrytointi, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. Toimimme valtakunnallisesti 60 henkilön voimin ja meillä on yhteensä 22 toimipistettä. Lue meistä lisää osoitteesta www.go-on.fi.

Haemme Go On Lahden toimipisteeseen HR-harjoittelijaa.

Oletko aidosti henkilöstöhallinnosta kiinnostunut korkeakouluopiskelija ja haluaisitko suorittaa opintojen työharjoittelun henkilöstöpalvelualan monipuolisissa tehtävissä? Jos viihdyt ihmisläheisessä ja asiakaslähtöisessä työympäristössä, meillä on tarjolla Sinulle harjoittelupaikka!

Go Onilla pääset työharjoittelusi aikana työskentelemään osana HR-tiimiä, jossa töitä tehdään yhdessä avoimessa ja miellyttävässä ilmapiirissä. Pääset tutustumaan henkilöstöpalvelualaan ja näkemään monipuolisesti kaikkia henkilöstöhallintoon liittyviä työvaiheita.

Työnkuvaan kuuluu mm. työpaikkailmoitusten tekoa, työhakemusten käsittelyä, työnhakijoiden kontaktointia, työsopimusten tekoa sekä muita HR- ja toimistotehtäviä.

Edellytämme ensisijaisesti kiinnostusta HR-alaa kohtaan sekä innokkuutta ja halua oppia uusia asioita. Työpäivät ovat vaihtelevia ja ajoittain hektisiä, joten toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä ja nopeutta oppia uusia asioita ja toimintatapoja. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja sinulla on hyvät IT-taidot.

Harjoittelu alkaa joustavasti tammikuun tai helmikuun aikana ja kestää noin 4-5 kuukautta tilanteesi mukaan. Työharjoittelujakson jälkeen Sinulla voi olla mahdollisuus myös kesätöihin HR-tiimissämme.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja HR-harjoittelusta mielellään antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, p. 044 768 0860.