(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija Eilakaislalle - Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin seuraavilla toimialoilla: toimisto ja asiakaspalvelu, IT, myynti ja markkinointi, farmasia, taloushallinto, teollisuus ja logistiikka. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja tänä päivänä olemme yksi alamme johtavia yrityksiä. Eilakaisla on tunnettu luotettavuudestaan ja palvelunopeudestaan. www.eilakaisla.fi Etsimme Eilakaislan Lahden toimistolle henkilöstövuokraus- ja rekrytointitiimiin innostunutta HR-harjoittelijaa. Toivomme, että voisit aloittaa harjoittelun tammikuussa ja työskennellä kanssamme kesäkuulle, mutta vaihtoehtoiset ajanjaksot huomioidaan myös. Harjoittelijahaku on suunnattu HR-alan opiskelijoille.

Minkälaista meillä on työskennellä ja minkälaisia ominaisuuksia toivomme sinulta

Harjoittelujaksosi aikana tuet henkilöstö- ja rekrytointikonsulttejamme päivittäisessä konsulttityössä. Osallistut aktiivisesti työnhakijarekisterimme profilointiin sekä haastatteluaikojen varaamiseen. Osaamisesi kehittyessä ja harjoittelun edetessä tehtävänkuvaasi on mahdollista laajentaa. 

Me Eilakaislalla otamme kaikki työntekijämme vastaan lämmöllä ja ilolla tehtävän luonteesta ja kestosta riippumatta. Tukea työskentelyysi saat koko tiimiltämme, olet meille arvokas lisäapu. Otamme huomioon harjoittelusi tavoitteet ja pyrimme muokkaamaan harjoittelujaksostasi myös sinua mahdollisimman hyvin palvelevan ja tavoitteitasi vastaavan kokonaisuuden.

Sujahdat työyhteisöömme helposti, kun olet huumorintajuinen, proaktiivisesti töihin tarttuva persoona sekä tietysti henkilö, joka omaa aitoa kiinnostusta ihmisiin ja henkilöstöpalvelualaan ja -toimintaan. Toimitilamme sijaitsevat Lahden ydinkeskustassa ja iloiseen tiimiimme kuuluvat yhteyspäällikkö Markku Soppi ja henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen.

Toivomme, että harjoittelujaksosi jälkeen sinulla olisi hyvä perusymmärrys henkilöstövuokraus- sekä rekrytointiprosesseista sekä tämän päivän hakijamarkkinasta ja työnhakijakokemuksesta. Saat hyvän käsityksen siitä, miten työnhakuprosessit toimivat sekä siitä, miten konsultit tekevät työtään tuottaakseen mahdollisimman hyvän kokemuksen niin asiakkaillemme kuin myös työnhakijoille.

Seuraavista blogeista voit lukea aikaisempien harjoittelijoidemme Ellan ja Viivin kokemuksista.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää! 

Mikäli kiinnostuit harjoittelupaikasta meillä, niin lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 17.12.2019  mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi