(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija Baronalle Vaasaan
Barona Pohjanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Haluatko yhdistää työssäsi asiakaslähtöisyyden ja ihmisten kanssa työskentelyn? Oletko sinä meidän seuraava palvelupuolen HR-talentti? Haemme nyt Vaasan toimistollemme harjoittelijaa/kesätyöntekijää kaupan- ja mara alan henkilöstö- ja rekrytointitehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten laadintaa, hakemusten käsittelyä, haastatteluja sekä työsopimusten tekoa. Tarkempi työnkuva muotoutuu ja kehittyy kykyjesi ja halujesi mukaan. Työpisteesi on pääosin Vaasassa, mutta töihin koulutusta voi olla myös Seinäjoella, Kokkolassa ja Helsingissä

Toivomme sinun olevan soveltuvan alan opiskelija , jolta opintoihin kuuluva harjoittelu on vielä suorittamatta. Olet aidosti kiinnostunut henkilöstöalasta ja valmis oppimaan uutta erilaisten HR-tehtävien parissa. Aiempi osaaminen kaupan tai/ja ravintola-alasta, hyvät valmiudet tietotekniikan käyttöön ja positiivinen asenne ovat totta kai suuri plussa.

Harjoittelun voi aloittaa joulu-tammikuussa ja mikäli menestyt tehtävässäsi, kesällä töitä on tarjolla täyspäiväisesti. Vastaavassa roolissa aiempina kesinä työskennelleet ovat jatkaneet osa-aikaisena myös syksyllä ja talvella sekä ottaneet seuraavana kesänä entistä vastuullisempaa roolia työssään. Toivomme että olet kiinnostunut jatkamaan työskentelyä myös kesän jälkeen - mielellään jopa vuoden 2021 kesän yli.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen harjoitteluajan ja kesätyöpaikan menestyvässä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan, uuden oppimisen asenteella.

Lähetä hakemuksesi pian ja tule osaksi Baronan mahtavaa tiimiä.