(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija Baronaan Kanta-Hämeeseen
Barona Sisä-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Etsimme HR-HARJOITTELIJAA suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua Baronan Hämeenlinnan toimistolle. Meillä työharjoittelu ei tarkoita kahvin keittelyä vaan mahdollisuutta tutustua kasvavaan henkilöstöpalvelualan yritykseen. Tässä harjoittelussa pääset kehittämään itseäsi niillä osa-alueilla, jotka sinua kiinnostavat

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan rekrytointiprosesseihin, joita tehdään systemaattisella tarkkuudella ja laaja-alaisella kokonaisuuden hallinnalla sekä työsuhdehallinnan kiemuroihin. Pyöritämme useita projekteja samanaikaisesti, jossa sinulle tarjoutuu mahdollisuus kehittää projektinhallintataitojasi.

Harjoittelun aikana sinulle tulevat tutuiksi niin HR-järjestelmien käyttö, työhakemukset, puhelinhaastattelut kuin työsuhteen elinkaareen liittyvät avustavat tehtävät, joissa tuet konsulttiemme työskentelyä. Toimit tavoitteiden saavuttamisen kannalta hyvin tärkeänä osana tiimiä. Työ edellyttää tarkkaa ja systemaattista luonnetta, joten ethän säikähdä! Kaiken tämän lisäksi pääset kartuttamaan arvokasta kokemusta HR-kentän tehtävistä asiantuntijaorganisaatiossamme.

Toivomme sinun olevan soveltuvan alan opiskelija, jolta opintoihin kuuluva harjoittelu on vielä suorittamatta. Haemme tehtävään tyyppiä, jolta löytyy halua tutustua henkilöstöalaan ja kiinnostusta erityisesti palvelualojen työntekijärekrytointeja kohtaan. Aiempi osaaminen ravintola- tai kaupan alalta, halu kehittyä ja positiivinen asenne ovat totta kai suuri plussa. Työharjoittelun aikana pääset hyödyntämään niin suomen kuin englannin kielen osaamistasi ja kehittämään tulevan työurasi kannalta tärkeitä sosiaalisia taitoja.

Barona on työelämää vastuullisesti uudistava rekrytoinnin ammattilainen ja muuttuvan työelämän asiantuntija, jonka Kanta-Hämeen tiimi tarjoaa sinulle taatusti loistopaikan uuden oppimiseen. Harjoittelun tarkemman ajankohdan sovimme yhdessä ja työskentelyajat kanssasi. Harjoittelusta sovitaan erillinen korvaus. Harjoittelun jälkeen on mahdollisuus työllistyä toimihenkilöksi tilanteen mukaan.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.