(Poistunut julkaisusta)

HR-hankepäällikkö
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Oletko vetänyt onnistuneesti HR-järjestelmäprojekteja? Kiinnostaako jatkaa sitä Suomen suurimmalla työnantajalla? Innostaako ajatus päästä visioimaan, millaisia HR-järjestelmiä Helsingin kaupunki tarvitsee menestyäkseen? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme

HR-hankepäällikkö

Stadin HR etsii joukkoonsa kokenutta, näkemyksellistä ja intohimoisesti työtään tekevää projektinhallinnan ammattilaista. 

Helsingin kaupunki uudistaa vahvasti keskeisiä HR-palvelujärjestelmiään. Niitä tarvitaan henkilöstöjohtamisen tueksi sekä HR-masterin ja palkanlaskentajärjestelmän jatkokehittämiseksi. 

Helsingin kaupunkistrategian mukaan haluamme olla maailman parhaiten digitalisaatiota hyödyntävä kaupunki maailmassa. Kaupungin 2000 esihenkilöä tarvitsevat modernit, helppokäyttöiset HR-järjestelmät, jotka sujuvoittavat työtä ja mahdollistavat onnistuneen henkilöstöjohtamisen. 

Tehtävänäsi HR-hankepäällikkönä on visioida tulevaisuuden palvelujärjestelmätarpeita ja valmistella kehittämistyölle tiekartta. Hankepäällikkönä vedät ja edistät myös jo sovittujen hankkeiden kehitystyötä yhdessä tiimisi ja yhteistyöverkostosi kanssa. 

Johdat kaupunginkanslian henkilöstöosastoon kuuluvaa tiimiä, jossa kehitetään koko kaupungin HR-palvelujärjestelmiä. Tiimissä työskentelee neljä projektipäällikköä. Työssä toimit tiiviissä yhteistyössä kaupungin toimialojen, liikelaitosten, tietohallinnon ja taloushallintopalvelun kanssa. Tehtävässä raportoit henkilöstöpolitiikan johtajalle ja matriisissa henkilöstöjohtajalle.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kiinnostavassa ja tärkeässä vaiheessa mukaan luomaan tulevaisuuden kuvaa Suomen suurimman työnantajan keskeisten HR-palvelujärjestelmien kehityksestä ja toteuttamaan suunnitelmaa. 

Vakaana työnantajana tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä työkokemus kartuttaa mukavasti lisäviikkoja vuosilomiin ja arjen pyörittäminen työn rinnalla onnistuu sujuvasti.

Työpaikkasi sijaitsee Hakaniemen Ympyrätalossa, upouusissa ja moderneissa monitoimityötiloissa.

Odotamme sinulta kokemusta vaativista HR- ja/tai tietojärjestelmien kehittämishankkeista sekä projektien johtamisesta. Ymmärrät myös toimintaympäristön lainalaisuuksia, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi koko organisaation tavoitteiden toteutumista. Toimintatavaltasi olet yrittäjämäinen, saat asiat tapahtumaan. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet positiivinen, järjestelmällinen ja energisoiva henkilö. Kanssasi on mukava tehdä töitä!
Aiempi esimieskokemus luetaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusehto:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävä on vakinainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottoa sinun tulee toimittaa työterveyshuollon lausunto edellytyksistäsi hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.