(Poistunut julkaisusta)

HR-/HALLINNON ASSISTENTTI
Kotkan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

HR-/HALLINNON ASSISTENTTIA

Tehtäviisi kuuluvat mm. erilaisten työsuhde- ja henkilöstöhallinnollisten asioiden hoitaminen, henkilöstötietojen ylläpito ja raportointi, henkilöstötiedotteiden ja -ohjeiden laatiminen ja ylläpito, työsuhdeneuvonta sekä palkanlaskennan tehtävät. Lisäksi avustat muissa viestinnän ja yleishallinnon tehtävissä sekä toimit palkanlaskijan sijaisena. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi ja esimiehesi kanssa muun organisaation tukena.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (amk tai muu vastaava) ja kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Kokemus palkanlaskennasta ja/tai yleishallinnon/johdon assistentin tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä vaaditaan hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja järjestelmäosaamista.

Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön, ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi.

Täytä hakemus ja cv osoitteessa www.kotkanenergia.fi/rekrytointi viimeistään 4.3.2018.

Työtehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa henkilöstöpäällikkö Salla Nikunen, puh. 044 7099 360, ma 19.2. klo 14.00-15.30 ja ke 28.2. klo 14.00-15.30.