(Poistunut julkaisusta)

HR Flow Manager
Accountor HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Motivoidutko kun pääset digitalisoimaan yrityksen HR-prosessit ja sujuvoittamaan työntekijöiden ja johdon arkea järjestelmäratkaisuilla? Innostutko aidosti asiakkaiden auttamisesta?

Siinä tapauksessa sinä voisit olla meidän tuleva HR Fow Manager voimakkaasti kasvavaan HR Flow -palveluumme? Tässä tehtävässä vastaat uudenlaisen HRaaS -palvelumme käynnistämisestä asiakkuuksissamme ja autat PK-yrityksiä menestymään tukemalla heitä henkilöstötyössä.

HR Flow on jatkuvasti kehittyvä suunnannäyttäjäpalvelu, joka yhdistää modernilla tavalla henkilöstötyön digitaaliset ratkaisut ja HR-palvelut.
Lisätietoa meistä löydät täältä, https://hrflow.fi/
 

Mistä työsi koostuu?

Pääset vaikuttamaan henkilöstöpäällikkönä useissa asiakasorganisaatioissamme, joiden tarpeet ja tilanteet vaihtelevat. Päivittäisessä työssäsi konsultoit ja tuet PK-yritysten johtoa, esimiehiä ja työntekijöitä erilaisissa henkilöstökysymyksissä sekä varmistat uusien toimintatapojen sujuvaa käyttöönottoa HR Flow-järjestelmäratkaisumme avulla.

Olet vastuullisessa tehtävässä, työskentelemässä HR:n ytimessä. Luot asiakkaillemme uudenlaista tapaa tehdä HR:ää sekä erinomaista asiakaskokemusta. Työskentelet osin uudessa toimistollamme Keilaniemessä ja toisinaan asiakkaidemme tiloissa.

 

Näiden taitojen avulla olet askeleen edellä

Toivomme, että sinulla on kokemuksesi kautta laajaa HR-osaamista sekä näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä tai organisaatioissa. Sinulla on aito halu auttaa asiakasta, ja palo tukea yritystä HR-prosessien digitalisoinnissa.

Kokemuksesi HR-järjestelmistä sekä HR- ja palkkaprosessien kehittämisestä auttavat sinua menestymään työssäsi. Mikäli sinulta löytyy Mepco-osaamista, olisi se tässä työssä erinomainen etumatka.

Muuntautumiskykysi ansiosta vaihtuvat tilanteet eivät säikäytä sinua, vaan pystyt toimimaan vakuuttavalla, konsultoivalla ja palveluhenkisellä otteella erilaisten asiakkaidemme luona, eri tilanteissa. Nautit HR-prosessien, käytäntöjen ja palveluiden kehittämisestä sekä muutosten läpiviennistä.

Teemme HR Flown parissa töitä tiimissä, joten toivomme, että myös sinä innostut uudistavasta ja joustavasta tiimityöstä. Jos tämän lisäksi olet itseohjautuva ja priorisointikykyinen, joustava ja aloitteellinen, uskomme että viihdyt meillä.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Pääset aidosti kehittämään HR Flow -palvelukokonaisuutta sekä hyödyntämään osaamistasi vastuullisessa asemassa.

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä, lisäksi tarjoamme työntekijöillemme joustavan työajan sekä etätyömahdollisuuden mahdollisuuksien mukaan.

Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia. Työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

 Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Espoon Keilaniemen vastavalmistunut moderni toimistomme sijaitsee merinäköalapaikalla aivan metroaseman läheisyydessä.

Tutustu meihin

Lisätietoja HR-Flowsta ja työkulttuuristamme antavat mielellään HR Flow:n kehitystä luotsaava Eija Kaarto, p. 040 506 6116 sekä konsulttimme Henna Pollari 050 461 2805

Meillä Accountorilla ilmapiiri on kannustava, ystävällinen ja perustuu luottamukseen.
Voit lukea siitä lisää täältä. Tutustu myös sosiaalisen median sivuihimme (FB, LinkedIn ja Instagram). #accountorteam