(Poistunut julkaisusta)

HR COUNTRY MANAGER
Halton Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Nykyisen tehtävän haltijan siirtyessä konsernin sisällä uusiin tehtäviin, haemme

HR COUNTRY MANAGERIA

vastaamaan kaikkien Suomen yksiköiden operatiivisista HR-toiminnoista.

Tehtäviisi kuuluvat moninaiset ja vaihtelevat työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyvät HR-asiat. Vastuullasi on ylläpitää ja kehittää maatasoisia HR-prosesseja (esim. rekrytointi ja perehdyttäminen) yhdessä liiketoiminta-alueiden HR johtajien kanssa ja huolehtia niiden käytäntöön viemisestä kaikissa Suomen yksiköissä. Rooliisi kuuluvat myös osaamisen, hyvinvoinnin ja esimiestyön kehittäminen. Tärkeä osa päivittäistä työtäsi on myös esimiesten tukeminen kaikissa HR-asioissa. 

Vastaat Suomen yksiköiden yhteistoimintamenettelyistä työehtosopimusten ja lain mukaisesti. Pääset rakentamaan ja kehittämään osaltasi yrityksemme työnantajakuvaa sekä koordinoimaan oppilaitosyhteistyötä. Huolehdit erilaisten tutkimusten toteuttamisesta ja seurannoista. Toimipisteesi sijaitsee Lahdessa ja Kausalassa. 

Olet HR-alan ammattilainen ja moniosaaja. Sinulla on soveltuva akateeminen korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus laaja-alaisista HR-tehtävistä. Odotamme sinulta vankkaa työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta sekä aiempaa kokemusta rekrytoinneista. Eduksi katsotaan aiempi työskentely eri henkilöstöryhmien kanssa ja toimiminen teollisessa ympäristössä. 

Edellytämme tehtävässä sujuvaa kirjallista sekä suullista englannin ja suomen kielen taitoa. Tehtävässä menestyäksesi olet luonteeltasi toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen. Suhtaudut asioihin positiivisesti ja sinulla on hyvät yhteistyö- sekä neuvottelutaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse HR Director, SBA Halton Marine Anu Tamminen p. 040-9220384 tiistaina 10.7.2018 klo 13-14 ja maanantaina 23.7.2018 klo 13-14.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 25.7.2018 mennessä osoitteeseen anu.tamminen@halton.com.