(Poistunut julkaisusta)

HR Coordinator
3Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

 

Oletko 3 steppiä muita edellä? Miltä kuulostaa ammattimainen työyhteisö, menestyjätiimi ja kaveriporukka, jossa voit olla kuin kotonasi?

Kestävä kehitys ja kiertotalous ovat liiketoimintamme keskiössä: elinkaaren hallintapalveluidemme avulla varmistamme, että IT-laitteista saadaan maksimaalinen hyöty niiden elinkaaren aikana.

Menestys ei tule hampaat irvessä ja työpaikalla saa olla hauskaa. Siksi pidämme hierarkian matalana ja annamme kaikille mahdollisuudet itsenäiseen sekä joustavaan työskentelyyn. Kannustamme ja tuemme silti toisiamme, sillä haasteet ratkotaan yhteisvoimin.

Etsimme jatkuvasti intohimoisia ihmisiä joukkoomme, sillä kasvujohteinen liiketoimintamme avaa mielenkiintoisia uusia tilaisuuksia. Olisi mukava tutustua myös sinuun ja katsoa millaisia kehitysmahdollisuuksia meillä olisi tarjota juuri sinulle!

HR COORDINATOR

Nyt etsimme HR Koordinaattoria Suomen liiketoiminnan luottokumppaniksi hoitamaan henkilöstöhallinnon keskeisiä tehtäviä. Toimit kolmantena jäsenenä Suomen HR-tiimissä Ruoholahden pääkonttorilla ja tulet luomaan kanssamme erinomaista henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Roolissasi osallistut HR-käytäntöjen hoitamiseen ja kehittämiseen. Vastaat sujuvasti kysymyksiin henkilöstöpolitiikasta, toteutat henkilöstöasioihin liittyvää sisäistä viestintää ja huolehdit omalta osaltasi henkilöstön hyvinvoinnista. Vastuullasi on erilaisten sisäisten tapahtumien kuten perehdytyspäivien, henkilöstöjuhlien ja koulutusten koordinointi. Hoidat monia saman aikaisia asioita, joita edistät tehokkaasti ja tuloksekkaasti. Olet palvelualtis ja asiakaslähtöinen sekä tuet osaltasi innostavaa ja yrittäjähenkistä yrityskulttuuria.

Toivomme, että sinulla olisi:

 • Muutaman vuoden kokemusta erilaisista HR-tehtävistä: HR-prosesseista, työsuhteen elinkaaresta, sisäisestä viestinnästä sekä tapahtumien järjestämisestä.
 • Osaamista: HR-järjestelmistä ja Microsoft Office –työkaluista, eduksi katsotaan Sympa HR-järjestelmän tuntemus.
 • Kykyä saada asiat tapahtumaan: Priorisointi- ja organisointikykyä.
 • Oma-aloitteisuutta ja määrätietoisuutta: Tartut eteesi tuleviin haasteisiin aktiivisesti. Uskallat tuoda omat näkemyksesi selkeästi esille ja käsittelet haastavat tilanteet ratkaisukeskeisesti sekä rakentavasti.
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja: Sinulla on nauru herkässä ja olet tiimipelaaja vailla vertaa.
 • Kokemusta kansainvälisessä yrityksessä toimimisesta: IT-alalla työskentely katsotaan eduksi.
 • Kykyä toimia työssä niin suomen kuin englannin kielellä.

Meidän tehtävänämme on taata, että sinä onnistut! Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä, kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä: Rakennamme kestävämpää tulevaisuutta teknologialaitteiden elinkaarta optimoiden ja käyttöikää pidentäen.
 • Mahdollisuuden kehittyä: Tarjoamme sinulle kattavan alkuperehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen. Tuemme sinua työssäsi uusien asioiden oppimisessa ja ammatillisessa kehittymisessä.
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet: Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustavaan sekä itsenäiseen työskentelyyn.
 • Hyvät edut: sairaskuluvakuutuksen, hammashuollon ja vapaasti valittavat työvälineet.
 • Positiivisen ja kannustavan ilmapiirin: Menestys ei tule hampaat irvessä ja työpaikalla saa olla hauskaa. Olemme energinen ja aktiivinen porukka, joka tekee yhdessä töitä, oppii uutta, harrastaa ja liikkuu sekä nauttii yhteisistä saavutuksista.
 • Hyvämaineisen yrityksen ja loistavat tulevaisuuden näkymät: Huippupaikan suomalaisessa kansainvälisessä kasvuyrityksessä.

Käy kurkkaamassa menoamme TÄÄLTÄ

Innostuitko? Kerro meille olemassaolostasi ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.10.2019

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 16.10.2019 kello 14:00-15:00 tai 22.10.2019 kello 8:30-9:30 Arja Kilpeläiseltä (HR Business Manager) 0504143409.

3 Step IT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 676 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 400 työntekijää. Viihtyisä ja moderni toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä www.3stepit.com