(Poistunut julkaisusta)

HR Coordinator
WIOSS Witron On Site Services GmbH

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haemme On Site -organisaatioomme Sipooseen HR Coordinatoria monipuolisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus elokuun 2020 loppuun.

Tehtävässä vastaat 170-henkisen, tekniikan alan asiantuntijoista koostuvan tiimin henkilöstöhallinnon prosesseista, työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyvistä tehtävistä, palkkahallinnon avustavista tehtävistä ja työajanseurannasta. Lisäksi tuet esimiehiämme ja työntekijöitämme työsuhdeasioissa.
  
Töitä tehdään tiiviissä yhteistyössä On site -organisaatiomme johdon sekä toisen HR Coordinatorin kanssa Suomessa, sekä saksalaisen emoyhtiön HR-organisaation kanssa. 
  
Työtehtäviä ja pääasiallisia vastuualueita voidaan muokata valittavan henkilön taustan ja kiinnostuksen mukaisesti, painottuen työsuhdeasioiden ja palkkahallinnon tehtävien lisäksi esimerkiksi työhyvinvointiin ja työturvallisuusasioihin, sisäiseen viestintään, palkitsemiseen tai kouluttamiseen. Tehtävä voidaan sopia joko osa-aikaiseksi (väh. 24 t/vko) tai kokoaikaiseksi (40 t/vko).

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

  • soveltuvaa opintotaustaa ja/tai aiempaa työhistoriaa HR-tehtävistä
  • työsuhdeosaamista ja työlainsäädännön tuntemista, Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton TES:n tuntemus on vahva etu
  • kokemusta palkkahallinnon (avustavista) tehtävistä
  • HR-järjestelmäkokemusta
  • tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Monipuolisen, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan muokattavissa olevan tehtävänkuvan lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana ainutlaatuista projektia automaatiotekniikan uusimman teknologian parissa kansainvälisessä perheyrityksessä. Töitä teemme aidosti mukavassa porukassa, ja perehdytämme sinut huolellisesti kaikkiin tehtäviisi. Modernit työtilamme sijaitsevat Bastukärrissä, Sipoon ja Keravan rajalla.  Perheyrityksen henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme muun muassa monipuolisia liikuntaetuja, ravintoedun sekä joustavat työajat.

Lisätietoa, hakuohjeet ja aikataulu

Haku tehtävään tapahtuu sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta, ja päättyy 05.05.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian, mielellään touko-kesäkuun aikana.