(Poistunut julkaisusta)

HR Coordinator, Turku
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Etsin omaan palvelutiimiini myynnillistä rekrytoijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Pääset hoitamaan valtakunnallisesti erilaisia asiakkuuksia niin myynnin kuin rekrytoinnin näkökulmasta. Arkirutiineihin kuulu asiakasvastuu nimetyistä asiakkaista, palveluidemme myynti olemassa oleville asiakkaille, houkuttelevien työpaikkailmoituksien laadinta, hakijoiden etsintä eri kanavista, haastatteluiden pito eri toimintamalleilla ja työsuhdeasioiden hoito. Tulet osallistumaan myös erilaisiin rekrytointimessuihin, tekemään koulujen sekä muiden sidosryhmien kanssa yhteistyötä.

Toivon Sinulta aikaisempaa työkokemusta rekrytoinneista, myyntihenkisyyttä, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, näppäriä it-taitoja ja kielitaitoa (vähintään Suomi ja Englanti, muu katsotaan eduksi). Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Mikäli et omaa jotain tiettyä taitoa, mutta löysit kuitenkin itsesi työnkuvasta niin lähetä silti hakemuksesi :)

Tavoitteemme Cityworkissa on olla Suomen arvostetuin henkilöstöpalvelualanyritys, joka tunnetaan kyvystään tuottaa poikkeuksellista arvoa asiakkailleen ja jonka työntekijöiden tiedetään menestyvän työelämässä. Asiakkaamme sekä työntekijämme ovat meille tärkeitä, joten osaathan heittäytyä tilanteisiin / muutoksiin asianmukaisella tavalla :)

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Turun Hansakorttelissa.

Minusta saat esimiehenä tuen ja turvan arjen keskelle. Saat työskennellä itsenäisesti, mutta teemme myös projekteja yhdessä. Haluan esimiehenä kuulla ideoitasi! Pidän myös esimiehenäsi huolen, että arkesi on sujuvaa ja ilon kautta työstämme projekteja eteenpäin, vaikka aikataulut saattavat välillä olla tiukkoja. Haluan sinun kasvavan sekä kehittyvän yrityksen mukana

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Haukka puh. 044 599 7445 (akisin klo 9-15) tai harri.haukka@citywork.fi