(Poistunut julkaisusta)

HR Controller
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Talouden asiantuntija, oletko sinä etsimämme

HR CONTROLLER

vahvistamaan Metsä Groupin HR-tiimiä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2022 asti.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Etsimme kokenutta, talouden lainalaisuudet tuntevaa henkilöä tukemaan Metsä Groupin HR-tiimiä monipuoliseen ja haastavaan rooliin.

HR Controllerin tehtäviin kuuluu:

  • HR funktion talouden seuranta ja suunnittelu, sisältäen eri HR-projektit
  • Globaali henkilöstöraportoinnin toteuttaminen ja kehittäminen
  • HR-raportoinnin kehityshankkeet

Millaista osaamista etsimme?

Sopiva koulutustausta on esimerkiksi kauppatieteiden maisterin tutkinto laskentatoimesta tai vastaava. Olet työskennellyt jo joitain vuosia talouden tehtävissä ja osaat käyttää raportoinnin työkaluja. Toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta HR-raportoinnista. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi.

Edellytämme analyyttisyyttä ja loogista päättelykykyä. Siedät painetta ja olet tarkka numeroiden kanssa. Odotamme että tuot asiantuntijuutesi rohkeasti esille ja olet valmis kehittämään, osallistumaan ja viemään asioita eteenpäin tehokkaasti. Osaat viestiä selkeästi ja otat vastuun omasta työstäsi. Olet innokas jakamaan osaamistasi, mutta myös avoin ja valmis oppimaan kollegoiltasi.

Lupauksemme sinulle

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Lupaamme, että annamme tukea ja arvostamme osaamistasi työyhteisössä. Meillä annetaan palautetta, myös niistä onnistumisista. Osaamme kiittää avusta ja arvostamme henkilöä, joka tekee töitä yhtä innolla kuin me. -HR tiimi

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tiiminvetäjä Heidi Louhelainen kertoo mielellään lisää tästä mahdollisuudesta: +358 44 333 8812. Tavoitat Heidin parhaiten 1.9. klo 8:30-10 tai 9.9. klo 11-12.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 10.9.2020 saakka. Kuullaan pian!