(Poistunut julkaisusta)

HR CONTROLLER
Prysmian Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Haemme nyt Kirkkonummen Pikkalaan
HR CONTROLLERIA

Olet HR:n tunnusluvuista innostunut ammattilainen. Tehtäviisi kuuluvat mm. toimiminen toisena palkkayhteyshenkilönä ulkoistettuun palkkapalveluun, työntekijöiden palkkausjärjestelmän ylläpito ja työajanseurantajärjestelmän pääkäyttäjyys. Iso ja tärkeä osa tehtävää on HR-raportointi ja HR-tunnuslukujen seuraaminen ja analysointi.

Olet HR:n osalta avainroolissa vuosittaisessa budjetointiprosessissa sekä budjetin toteutuman seurannassa kuukausittain yhteistyössä konsernimme Pohjois-Euroopan alueen HR-controllerin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
  • kokemusta vastaavista tehtävistä mieluiten teollisuusympäristöstä
  • erinomaisia excel-taitoja
  • analyyttistä, oma-aloitteista ja itsenäistä asennetta
  • organisointi-, priorisointi- ja ongelmanratkaisukykyä
  • paineensietokykyä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Olet analyyttinen ja vastuuntuntoinen henkilö, joka viihtyy numeroiden lisäksi ihmisten parissa. Kaikkea ei tarvitse osata mutta sinulla on halu oppia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä henkilöstöpäällikön, HR-tiimin, esimiesten sekä Pohjois-Euroopan alueen HR-controllerin kanssa.

Tarjoamme vastuullisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän alansa johtavassa yrityksessä. Työyhteisössämme autetaan kaveria, meillä on hyvä henki ja teemme töitä yhdessä ammattitaitoisena tiiminä. Aika paljon tiimissämme myös nauretaan, vaikka otammekin työmme vakavasti. Tässä tehtävässä on mahdollisuus kehittää, kehittyä ja menestyä aidosti kansainvälisessä tiimissä ja yrityksessä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Aija Virtanen, p. 040 729 4767. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 9.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta.
 

Hae tästä.