(Poistunut julkaisusta)

HR-chef Karleby Energi
Kokkolan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018
Kokkolan Energia Oy
Karleby Energi Ab är ett energibolag med full service, som utvecklas kontinuerligt och betjänar sina kunder och ägare. Till vår verksamhet hör produktion, försäljning och distribution av el, värme och ånga. Som en del av vår verksamhet ingår även utvecklingsprojekt på området för förnybar energi. Vårt dotterbolag Karleby Energinät Ab ansvarar för pålitlig eldistribution. Bolagens omsättning är ca 50–70 miljoner euro och bolagen sysselsätter ungefär 100 personer. Bolaget utvecklas kontinuerligt och skapar nya verksamhetsmodeller för att allt bättre kunna betjäna sina kunder. Kom och gör energi tillsammans med oss! www.kokkolanenergia.fi.
Toimenkuva
Vi söker en energisk HR-chef

Till dina ansvarsområden hör Karleby Energi-bolagens HR-helhet, dvs. allt från löner, arbetshälsa och -miljö till intern kommunikation. Du ansvarar för:

- personalen, utveckling av kompetens och arbetshälsa (även förmansarbete och mätning av verksamheten samt rekrytering),
- samarbete och kollektivavtalsfrågor,
- processerna kring arbetstidsbokföring och löneberäkning,
- den interna kommunikationen.
Odotamme sinulta
Vi förväntar oss att du har

- lämplig utbildning (minst YH)
- erfarenhet av HR-verksamhet, gärna av att leda den och av kollektivavtalsfrågor
- en effektiv, stabil, konstruktiv och oprovocerbar personlighet.

Din uppgift är att som en medlem av ledningsgruppen leda bolagets personalärenden under energiomställningen i enlighet med bolagets strategi. Spelplanen förändras och vi måste förändras med den.
Muut tiedot
Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete som ger dig möjlighet att påverka hela företagets utveckling. Den slutliga arbetsbeskrivningen fastställs enligt din kompetens och din erfarenhet. Arbetet ger dig möjlighet att utveckla bolaget och påverka.

Blev du intresserad?

Ta tag i denna möjlighet och skicka in din CV och fritt formulerade ansökan med löneanspråk senast 27.8.2018 till kokkola@vmp.fi eller via vår websida www.vmp.fi.

Ytterligare information om uppdraget ger VMP Groups rekryteringskonsult Mona Andersson-Kuorikoski, tfn 040 480 3832 eller mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi.
Kesto
Tillsvidare
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.08.2018 mennessä.