HR Business Partner
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

HR Business Partnerina toimit nimettyjen toimintojen strategisena ja operatiivisena HR-kumppanina ja tukena kaikissa henkilöstöjohtamisen tilanteissa. Autat liiketoimintoja saavuttamaan tavoitteensa henkilöstöjohtamisen keinoin. Sparraat ja tuet liiketoimintojen johtoa ja esihenkilöitä henkilöstöasioissa, työlainsäädäntöön ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Kehität yhdessä liiketoimintajohdon kanssa yrityskulttuuria ja autat liiketoimintaa viemään muutoksia läpi.

Lisäksi vastaat työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen kehittämisestä Fennia-konsernissa ja toimit työsuojelupäällikkönä. Sinulla onkin näyttöä tuloksellisesta työkykyjohtamisesta ja tuot työhyvinvointiin uusia näkökulmia.

Kuulut Ihmiset ja kulttuuri -yksikköön, jossa tiimiisi kuluu kolme kokenutta HR Business Partner -kollegaa sekä HR BP Team Leader. Teemme tiivistä yhteistyötä osaamisesta vastaavan HRD-tiimin ja työsuhdeasioista vastaavien HR-asiantuntijoiden kanssa.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, joka innostuu muutoksesta ja inspiroituu uuden oppimisesta, kehittymisestä sekä uuden yrityskulttuurin ja työtapojen rakentamisesta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa HR-työn käytännön osaamista ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöä työkyky- ja työhyvinvointijohtamisesta, kokemusta muutosten läpiviennistä mielellään digitaalisessa kasvavassa toimintaympäristössä ja liiketoiminta- ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Toivomme sinulta lisäksi coaching-, fasilitointi- ja/tai sovittelukokemusta ja kykyä toimia ketterästi muuttuvassa ympäristössä. Teemme töitä yhtenä tiiminä, joten hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia kovan paineen alla hymyssä suin on viihtymisesi kannalta olennaista. Näiden lisäksi sinulla tulee olla soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto sekä hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. 

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

HR Business Partner -tehtävä on palkitseva, mielenkiintoinen ja monipuolinen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme maailmanluokan HR-kumppaniksi - tavoitteemme on tarjota ylivertaista työntekijäkokemusta. Tiimissämme on innostunut tekemisen meininki ja kannustamme toisiamme saavuttamaan entistä parempia tuloksia yhdessä. Tule mukaan Fennian muutosmatkalle, jossa rakennamme yhdessä alan parasta asiakaskokemusta ja uusia työtapoja! Arkea sujuvoittavat joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Tehdessämme merkittävää muutosmatkaa myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Fennialla saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan hyvinvointia tukevalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Haastattelut alkavat viikolla 5, minkä jälkeen viikolla 6 osa kandidaateista etenee soveltuvuusarviointeihin. Tiimin haastattelu pidetään soveltuvuusarvion jälkeen viikolla 7. Lisätietoja antaa HR Team Leader Sari Eager, puh. 050-3934020. Tavoitat hänet parhaiten tiistaina 18.1. klo 12-13 ja torstaina 20.1. klo 14-15. Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään sunnuntaina 30.1.2021. 

 

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552719
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa