(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme aikaansaavaa henkilöstöhallinnon moniosaajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

HR BUSINESS PARTNER

Haemme laaja-alaista kokemusta omaavaa HR-ammattilaista, jolle ei ole vierasta mikään henkilöstöhallinnon osa-alueista. Vastaat niin rekrytoinnista, työsuhdeasioista ja osaamisen johtamisesta kuin myös kehität henkilöstön työtyytyväisyyttä sekä -hyvinvointia lisääviä toimintatapoja. Tuet liiketoimintaa henkilöstöhallintoon liittyvissä kysymyksissä ja lokalisoit yrityksen globaaleja käytänteitä huomioiden Suomen työsuhdelait ja säännökset. Laadit henkilöstöbudjetin ja toteutat maakohtaista henkilöstöstrategiaa. Olet osa HR-tiimiä ja raportoit tehtävässäsi Pohjois-Euroopan HR-johtajalle.

Toteutat HR-projekteja itseohjautuvasti ja tavoitteellisesti huomioiden aikataulut. Olet luontevasti tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja ohjaat mielelläsi henkilöstöpolitiikan noudattamista sovittujen käytäntöjen mukaisesti. Olet merkittävässä roolissa resurssoinnin lisäksi henkilöstön osaamisen tunnistamisessa, kehittämisessä ja avainhenkilöiden sitouttamisessa. Seuraat henkilöstön tavoitteiden saavuttamista ja suoritusten johtamista henkilöstöhallinnon työkalujen avulla sekä suunnittelet henkilöstön palkitsemismalleja.

Sinulla on yliopistotason tutkinto henkilöstöhallinnon työhön sopivalta alueelta ja olet työskennellyt monipuolisissa HR-tehtävissä useamman vuoden ajan. Tunnet syvällisesti HR-käytänteitä, työsuhdelainsäädäntöä ja työsuhteen elinkaareen liittyviä vaiheita henkilöstöhallinnon näkökulmasta. Olet tottunut toimimaan kansainvälisesti ja viestimään työssäsi suomen lisäksi englannin kielellä. Sinulla on kokemusta liiketoiminnan tukemisesta, kuten ohjaamisesta ja neuvonnasta niin johdon kuin työntekijöidenkin suuntaan.

Persoonana olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa ja luot helposti suhteita eri sidosryhmien kanssa. Pystyt ottamaan epäselvissä tilanteissa ohjat ja tekemään analyyttisesti päätöksiä huomioiden kokonaisuuksien lisäksi myös merkittävät yksityiskohdat sekä yrityksen toimintatavat. Toimit eettisesti, hienotunteisesti ja kannat roolisi vastuullisesti. Olet ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen, pystyt organisoimaan ja edistämään tehtäviäsi annettujen aikarajojen puitteissa tehokkaasti.

Pääset työskentelemään kansainväliseen toimintaympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus käyttää laajasti osaamistasi ja tulla osaksi uusiin ratkaisuihin keskittyvää innovatiivista yritystä. Sinua kannustetaan kehittymään, sillä yrityksen menestyminen on tunnistettu pohjautuvan koko henkilöstön osaamisen hyödyntämiseen. Pääset liittymään työhönsä innostuneesti ja intohimoisesti suhtautuvien osaajien joukkoon, jotka arvostavat toisiaan ja asiakkaitaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 13.12.2020 mennessä osoitteessa www.experis.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Pia Igoni p. 040 166 2409 tai sähköpostitse pia.igoni@fi.experis.com .

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.