(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Haemme Helsinkiin


HR BUSINESS PARTNERIA

Sinä kokenut liiketoimintalähtöinen HR-generalisti: haluatko työskennellä asiantuntijaorganisaatiossa, jossa ihmiset ovat liiketoiminnan keskiössä ja monipuolista osaamistasi arvostetaan? HR Business Partnerina olet mukana oman toimialasi johtoryhmätyöskentelyssä ja vastaat oman toimialasi HR-asioista yhdessä HR-yksikön muiden ammattilaisten kanssa. Vastaat oman liiketoiminta-alueesi työsuhteen elinkaareen liittyvistä HR-asioista tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Vahvan asiantuntemuksesi puoleen käännytään niin työsuhdeasioihin, yhteistoimintaan, osaamisen kehittämiseen, muutosjohtamiseen, suoriutumiseen kuin työhyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Olet osa mutkatonta ja innostunutta HR-tiimiä, jossa työilmapiirin pinnalla päällimmäisenä väreilee välittömyys ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, jossa voit aloittaa vaikka heti! Haluamme tarjota mahdollisimman perusteellisen perehdytyksen, ennen kuin yksi tiimiläisistämme jää äitiyslomalle maaliskuussa.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on vahva yli viiden vuoden kokemus HR-tehtävistä lähellä liiketoimintaa.  Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja ilmaiset itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Työskentelytapaasi leimaa vahvasti toimeen tarttuva, itsenäinen ja kestäviä ratkaisuja aikaansaava ote. Sinulla on vahva ammatillinen identiteetti ja pystyt vakuuttavasti perustelemaan oman kantasi samalla muiden näkökulmat huomioiden. Nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä, olet palveluhenkinen ja hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta verkostoidut luontevasti yli yksikkö- ja osastorajojen. Kanssasi on ilo työskennellä.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 7.12.2020  mennessä.