(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Ramirent Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Etsimme tekevää ja kehityshakuista

HR BUSINESS PARTNERIA

HR-tiimiimme kollegamme vanhempainvapaan ajaksi, ainakin helmikuuhun 2022 asti.


Tehtävä

Tehtävä koostuu monipuolisesta ja vastuullisesta HR-työstä tiimimme, esimiestemme ja työntekijöidemme kanssa. Roolin painopiste on operatiivisessa HR-työssä ja olet esimiesten tukena erilaisissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä HR-asioissa, kuten työsuhde- ja palkkausasioissa. Osallistut myös rekrytointeihin, resurssisuunnitteluun, osaamisen kehittämiseen sekä perehdytyksiin. Pääset kehittämään järjestelmiin liittyviä prosesseja entistä toimivammiksi sekä ylläpitämään ja implementoimaan HR-työkaluja ja toimintamalleja. Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen HR-roolin liiketoiminnan kumppanina ja HR-tiimimme arki onkin täynnä oppimisen mahdollisuuksia.

Osaaminen ja toimintatapa

Olet kartuttanut monipuolista kokemusta operatiivisista HR-tehtävistä useamman vuoden ajalta ja arvostamme erityisesti kokemusta rakennusalan työsuhdeasioista. Arvostamme joustavaa, ratkaisukeskeistä, toimeen tarttuvaa ja palveluhenkistä työskentelytapaa. Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on sinulle mieluisaa ja olet helposti lähestyttävä. Tarpeen tullen olet myös jämäkkä neuvottelija. Viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä ja nautit vaativista toimeksiannoista. Ymmärrät HR:n roolin liiketoiminnan mahdollistajana. Lisäksi toivomme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tiimi

Tiimissämme on HR Managerin lisäksi neljä HR-osaajaa. Tekemistämme kuvaa aito into henkilöstöasioiden kehittämiseen ja liiketoiminnan tukemiseen. Meille on tärkeää hyvä henki tiimissämme ja panostamme siihen, että kaikki viihtyvät töissä. Kollegoina tuemme toisiamme ja osaamisen jakaminen on päivittäistä. Pieni tiimimme toimii tiiviisti yhdessä. Laajemmin toimintaympäristönä Ramirent on kehitykseen panostava organisaatio, jossa korostuu tekemisen meininki ja yleinen can do -asenne.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Lisätietoja saat rekrytointikumppaniltamme Accountor HR4:ltä. Rekrytointikonsultti Sanni Kröger vastaa kysymyksiisi, puh. 040 7388031. Kuulemme mielellämme sinusta ja osaamisestasi tarkemmin. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen voit laittaa tämän linkin kautta viimeistään su 8.11.2020.