(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Oletko tiimiimme uusi HR BUSINESS PARTNER?

Haemme nyt Accountor HR-klusteriin energistä HR Business Partneria tukemaan ohjelmisto- ja digiliiketoimintaamme.

Tehtäväsi koostuu monipuolisesta ja vastuullisesta HR-työstä. Toimit esimiesten ja henkilöstön luotettavana tukena kaikissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa. Autat valmentavalla otteella esimiehiä ratkomaan haasteellisia johtamisen tilanteita.

Osallistut rekrytointeihin, perehdytyksiin sekä osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Sinulla on innostusta myös järjestelmiä kohtaan, sillä vastaat HR- järjestelmien ylläpidosta yhdessä konsernin kollegoiden kanssa.

Pääset kehittämään liiketoimintalähtöisiä HR-työkaluja ja toimintamalleja yhdessä HR-kollegoidesi kanssa. Olet avainhenkilö henkilöstökokemuksemme kehittämisessä, ja toimit organisaatiossamme aktiivisena viestijänä sekä kehität työnantajamielikuvaamme.

Vastaat omalta osaltasi siitä, että olemme meille kaikille se paras työpaikka.

Näillä taidoilla onnistut!

Olet kartuttanut monipuolista kokemusta operatiivisista HR-tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Rekrytointi ja sen kehittäminen ovat sinulle aidosti tärkeitä. Ohjelmistoalan aiempi kokemus ei ole sinulle välttämätöntä, mutta siitä on sinulle apua arjen kiemuroissa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja tulet sujuvasti toimeen myös englannin kielellä. Sinulla on nälkää ja halua kehittyä yhä paremmaksi HR-ammattilaiseksi tulevaisuudessa.
Tartut toimeen itsenäisesti ja olet positiivinen,  ratkaisukeskeinen ja palveluhenkinen.

Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on sinulle mieluisaa ja olet helposti lähestyttävä. Toimit taitavasti erilaisissa neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteissa. Viihdyt nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja ymmärrät HR:n tärkeän roolin liiketoiminnan mahdollistajana.

Millaista meillä sitten on työskennellä?

Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia. Työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.
 
Pieni HR-tiimimme toimii tiiviisti yhdessä ja tekemistämme kuvaa aito into henkilöstöasioiden kehittämiseen ja liiketoiminnan tukemiseen. Apunamme on mukava ja ammattitaitoinen, kansainvälinen HR-verkostomme.

Me olemme tiimi: kannustamme, luotamme ja pidämme huolta toisistamme. Se tarjoaa kestävän pohjan ammatilliselle kasvulle ja jokaisen omien vahvuuksien löytämiselle. Olemme kyvykkäitä, ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan työtovereita ja asiakkaita.

Voit valita työskenteletkö Espoossa vai Tampereella. Espoon Keilaniemen vastavalmistunut moderni toimistomme sijaitsee merinäköalapaikalla aivan metroaseman läheisyydessä.
Tampereen ydinkeskustan toimistomme on myös loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Siellä meillä on iso tiimi, joka ottaa aina lämpimästi vastaan.

Kuulostaako tämä sinun tehtävältäsi?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 10.1.2020. Haluamme kuulla osaamisestasi ja miksi henkilöstöjohtaminen on lähellä sydäntäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies, HR-klusterin henkilöstöjohtaja Anne Maaranen, puh. 045 321 8323. Annen tavoitat 2.1. klo 10-12, 7.1. klo 16-17 tai 9.1. klo 8-10.

Me Accountor HR-klusterissa  luomme parempaa työelämää asiakkaillemme.  Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!