(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Meillä Visma Solutionsilla on neljän hengen HR-tiimi. Nyt yksi meistä rauhoittuu hetkeksi perhevapaalle ja tarvitsemme vahvistusta Lappeenrannan toimipaikkaan.

Henkilöstön sitoutuminen on meille kunnia-asia, mutta myös strateginen tavoite. Haluamme varmistaa, että henkilöstöllämme on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssään ja että esimiestyö on inspiroivaa ja laadukasta. Tämä on yrityksemme HR-tiimin keskeinen tavoite. Kulttuurimme perustuu vastuuseen ja vapauteen. Työskentelemme ketterästi ja kokeillen, luomme pohjaa itseohjautuvuudelle ja kasvulle sekä rakennamme joka päivä yhtä Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work -tutkimus 2012-2019).

HR Business Partner -roolissa vastuullasi on esimiesten tukeminen ja sparraaminen laajasti eri henkilöstöasioissa ja erityisesti työlainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä, sekä henkilöstöprosessien toteuttaminen ja kehittäminen. Lisäksi vastaat esimies- ja henkilöstöviestinnästä henkilöstöprosessien osalta sekä osallistut työsuojelu- ja työterveyshuoltoyhteistyöhön. Myös erilaisista kehitysprojekteista on mahdollista ottaa vastuuta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Odotamme, että sinulla olisi ainakin muutaman vuoden kokemus henkilöstöalan asiantuntijatehtävistä, tunnet sen omaksesi ja haluat kasvaa ja kehittyä siinä yhä paremmaksi. Olet aloitteellinen, suunnitelmallinen, ratkaisukeskeinen sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu joukkuepelaaja. Lisäksi toivomme, että sinulla on positiivinen asenne, haluat kantaa vastuuta, viet asiat loppuun asti etkä pelkää yksityiskohtia tai rutiineja.

Arvostamme modernia otetta HR-asioihin, esiintymistaitoa, fasilitointi- tai coachingosaamista sekä ymmärrystä HR-järjestelmistä. Odotamme sinulta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi, sillä virallinen työkielemme on englanti.

Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa, mutta työ edellyttää jonkin verran matkustamista Helsinkiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2020 ja kestää alustavasti maaliskuulle 2021.

Tarjoamme lämminhenkisen, viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut, jotka tukevat työhyvinvointia, terveyttä ja palautumista. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Meillä pääset tekemään ja oppimaan!

Haluatko meille? Jätä video tai hakemus ja cv tai vaikka kaikki. Hakuaikaa on 31.12.2019 asti, mutta käsittelemme hakemukset niiden saavuttua, ja suljemme haun oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, People & Culture Jenni Toropainen, jenni.toropainen@visma.com, puh. 040 746 4154.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lappeenrannassa ja Lahdessa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla.