(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Haemme Helsinkiin,

HR BUSINESS PARTNERIA

Sinä kokenut HR-generalisti: haluatko työskennellä asiantuntijaorganisaatiossa, jossa ihmiset ovat liiketoiminnan keskiössä ja monipuolista osaamistasi arvostetaan? Meillä Swecon HR-tiimissä vastaat oman asiakaskuntasi työsuhteen elinkaareen liittyvistä HR-asioista tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Vahvan asiantuntemuksesi puoleen käännytään niin työsuhdeasioihin, yhteistoimintaan, osaamisen kehittämiseen, muutosjohtamiseen, suoriutumiseen, työhyvinvointiin kuin uudessa HR-järjestelmässämme navigointiin liittyvissä asioissa. Tuet siis esimiehiä ja johtoa oikeastaan kaikessa HR-prosessien ja -käytäntöjen kirjossa (paitsi rekrytoinneissa ja oppilaitosyhteistyössä - näiden osa-alueiden parissa työskentelee tiimissämme omat asiantuntijansa). Päiviisi kuuluukin vaihtelevasti sekä strategista suunnittelua että operatiivisten henkilöstöasioiden hoitamista, välillä nopeasti reagoiden ja välillä pitkään tähtäimeen keskittyen.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olet osa ahkeraa ja avuliasta HR-tiimiä, jossa työilmapiirin pinnalla päällimmäisenä väreilee välittömyys ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Tehtävä on noin 1,5v. määräaikaisuus, jossa voit aloittaa vaikka heti! Haluamme tarjota mahdollisimman perusteellisen perehdytyksen, ennen kuin yksi tiimiläisistämme jää äitiyslomalle maaliskuussa.

Jos löytyy intoa itsensä kehittämiseen ja oppimiseen ja ylipäätään kehittymiseen, niin suosittelen - tässä hommassa oppii jotain uutta joka viikko!

Kaisa, HRBP

Kaikkein hienointa Swecolla on ihmiset, joiden kanssa töitä pääsee tekemään. Meillä on valtavasti erilaista osaamista ja erilaisia vahvuuksia.

Heidi, HRBP

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Useamman vuoden työkokemuksen kautta sinulle on jo ehtinyt kertyä hyvä käsitys siitä, mitä kaikkea HR:n yleiskenttään kuuluu sekä näyttöjä liiketoiminnan vahvistamisesta ensiluokkaisten HR-käytäntöjen ja -prosessien avulla. Eduksesi on, jos olet erityisesti kiinnostunut HR IT:stä ja sinulla on kenties kokemusta useamman eri HR-järjestelmän pääkäyttäjänä toimimisesta tai eri työkalujen käyttöönottoprojekteista. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja ilmaiset itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Työskentelytapaasi leimaa vahvasti toimeen tarttuva ja kestäviä ratkaisuja aikaansaava ote. Sinulla on vahva ammatillinen identiteetti ja pystyt vakuuttavasti perustelemaan oman kantasi samalla muiden näkökulmat huomioiden. Nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä, olet palveluhenkinen ja hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta verkostoidut luontevasti yli yksikkö- ja osastorajojen. Kanssasi on ilo työskennellä.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakulinkin kautta ma 25.11.2019 mennessä.