(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Traffic Management Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

TMFG hakee nyt Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen 

HR Business Partneria

Meillä on paikka auki kokeneelle ja asiakas- ja liiketoimintalähtöiselle HR Business Partnerille. HR Business Partnerina pääset viemään HR-palveluitamme eteenpäin jatkuvasti kehittyvän liiketoimintamme edellytysten mukaisesti. Työskentelet osana konsernimme HR-tiimiä ja tehtävässäsi raportoit suoraan HR-johtajalle. 

PÄÄASIALLISET TEHTÄVÄT JA VASTUUALUEET

• Pääasiallisena vastuualueena sinulla tulee olemaan konsernin lennonvarmistuksesta vastaavan ANS Finlandin HR Business Partnerin tehtävät.

• Tuotat vaikuttavia HR-palveluita toimien esimiesten ja työntekijöiden tukena ja kumppanina. Vastuullesi kuuluvat erityisesti työsuhdeasiat, palkka- ja palkitsemisasiat sekä esimiesten tuki ja koulutus työsuhde- ja muissa HR-asioissa (mm. TES-asiat, työlainsäädäntö, työaika-asiat, työsopimukset jne.).

JOTTA MENESTYISIT TEHTÄVÄSSÄ ODOTAMME SINULTA

• Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toivomme, että sinulla on lisäksi jo useamman vuoden kokemus vastaavista HR-tehtävistä (esim. työsuhdelakimies, HR Business Partner tai HR Manager). 

• Odotamme, että sinulta löytyy vahvat näytöt erityisesti työsuhdeasioista, työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista.

• Toivomme sinulta erinomaisia yhteistyötaitoja, positiivista ja eteenpäin katsovaa otetta sekä tahtoa tuottaa parasta mahdollista palvelua sisäisille asiakkaillemme. Olet joustava ja tavoitehakuinen ja sinulta löytyy myös hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Myöskin aikapaineessa työskentely on sinulle entuudestaan tuttua.

Tarjoamme nyt position uudessa konsernissa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä HR-asiantuntijaroolissa. Työkollegoina sinulla on HR-tiimissä kokeneita alan asiantuntijoita, jotka tukevat sinua työssäsi. Positiivinen työympäristö, uudistumiskyky, avoimuus ja hyvä johtajuus ovat meillä päivittäisen toimintamme lähtökohtia, joihin toivomme sinunkin sitoutuvan.

Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuuriedut, lounasetu, työmatkatuki ja kattava työterveyshuolto. Joustavat työajat mahdollistavat hyvin myös työ- ja vapaa-ajan yhdistämisen. Konsernin moderneista toimitiloista, Pasilan Triplan kupeesta, löytyvät mm. aktiivineuvotteluhuone kuntopyörineen, hyvätasoinen lounasravintola, parkkihalli ja kuntosali. Työpisteesi tulee olemaan sekä Pasilassa että Helsinki-Vantaa lentokentällä.

Jos innostuit lukemastasi ja tämä on tehtävä, jota olet etsinyt, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e9e37beb viimeistään 17.11.2019 mennessä. Liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten!

 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tullaan teettämään suppea henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)

 

Liikenteenohjausyhtiö Traffic Management Finland Group (TMFG) tarjoaa liikenteenohjauksen ja -hallinnan palveluja lento-, rautatie-, tie- ja meriliikenteessä. TMFG:n edistykselliset palvelut parantavat liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta. Samalla yhtiö tuottaa ja avaa liikenteeseen liittyvää tietoa luodakseen uusia palveluja, liiketoimintamahdollisuuksia, kasvualustoja ja ekosysteemejä.

Toiminta sujuvoittaa kansalaisten liikkumista, elinkeinoelämän kuljetuksia ja tukee turvallisuusviranomaisten toimintaa. Yhtiö edistää myös ympäristöä säästävän liikenteen kehittymistä sekä Suomen kilpailukykyä ja hyvinvointia. Konsernissa työskentelee koko Suomessa yhteensä noin 1100 henkilöä. www.tmfg.fi, https://youtu.be/QkTCP6OyZFA