(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Deloitte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

HR Business Partner

Etsimme nyt HR Business Partneria toimistollemme Helsingin Ruoholahteen.

Mistä on kyse?

Sinua odottaa monipuolinen henkilöstöjohtamisen tehtävä sekä mahdollisuus kehittää henkilöstötyötä yhdessä asiantuntijoidemme ja johdon kanssa. Osana HR & Talent –tiimiä toimit HR Business Partnerina liiketoimintayksikössä, jossa työskentelee yli 100 asiantuntijaa. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu rekrytointi, suoritusjohtaminen ja asiantuntijoiden urapolkujen tukeminen sekä työsuhdeasiat. Toimit coachien sekä johdon tukena henkilöstötyöhön ja -johtamiseen liittyvissä asioissa. Olet liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsen. Rooliisi voidaan sisällyttää organisaatiotason vastuu jostain henkilöstötyön alueesta kokemuksestasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen.

Onnistuaksesi tehtävässä

sinulla on

  • työkokemusta HR Business Partnerin tai henkilöstöpäällikön tehtävistä
  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • kyky aikaansaada tuloksia ja innostaa ihmiset yhteiseen tekemiseen
  • erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot suomeksi ja englanniksi
  • rohkea ja oma-aloitteinen työskentelyote
  • liiketoimintaymmärrystä ja näkemys siitä, miten henkilöstöjohtamisella tuetaan yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamista
  • toimialaosaamista asiantuntijaorganisaatiosta

Arvostamme sitä, että jaat osaamistasi muille, sillä toimimme tiimissä toinen toistamme auttaen ja kunnioittaen. Toivomme, että positiivisen asenteesi siivittämänä pystyt pitämään langat käsissäsi yllättävissäkin tilanteissa sekä kiireen keskellä.

Mitä me tarjoamme?

Etsit sitten uudenlaista toimintaympäristöä, osaavia kollegoita tai erilaista näkökulmaa henkilöstöosaamiseesi, meillä pääset osoittamaan taitojasi monipuolisesti. Kulttuurissamme otetaan huomioon yksilöt, panostetaan asiantuntijoidemme vahvuuksiin ja valmentavaan johtamiseen. Asiantuntijoidemme taustat vaihtelevat, mutta meille kaikille on tärkeää positiivinen ja välitön ilmapiiri, tinkimätön asenne työhön sekä vilpitön halu auttaa kollegoja ja asiakkaita.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää. Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi täyttämällä hakemus nettisivuillamme 15.10.2019 mennessä. Jos sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana, HR & Talent Partner Leena Nyström kertoo sinulle mielellään lisää. Leenan tavoitat parhaiten tiistaina 8.10. klo 10 – 17 numerosta 040 500 1226.

Rekrytointiprosessia koskevat kysymykset voit osoittaa rekrytiimille osoitteeseen rekry@deloitte.fi

What impact will you make?
Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.