(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Enersense Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme kansainväliselle asiakkaallemme FMCG-toimialalle HR Business Partneria.

Haemme intohimoista HR-osaajaa, joka kykenee tukemaan esimiehiä ja johtajia henkilöstöjohtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Vastuullasi on asiakkaamme liiketoiminnan henkilöstöjohtamisen tuki. Avustat mm. suorituksen johtamisessa, esimiestyön kehittämisessä, tuet muutoksia ja kehität henkilöstön työhyvinvointia. Lisäksi avustat avainhenkilöiden rekrytoinneissa ja päivittäisissä hr-asioissa. Tukenasi on ammattitaitoiset HR Business Partnerit Suomessa ja Pohjoismaissa. Raportoit pohjoismaiden HR Johtajalle.

Henkilönä olet tottunut muuttuvaan toimintaympäristöön, kykenet ottamaan ja jakamaan vastuuta ja pystyt matkustamaan joitain päiviä kuukaudessa.
 

TÄHÄN TEHTÄVÄÄN EDELLYTÄMME:

-Suomen ja englannin kielen osaamista
-Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi
-Esimieskokemusta
-Liiketoimintaosaamista ja näkemystä
-Kokemusta vaativista HR-tehtävistä
 

TYÖTEHTÄVÄ: HR Business Partner
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on määräaikainen (9-12kk).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä menestyvässä ja vakaassa kansainvälisessä yrityksessä, lounasedun ja osaavat kollegat.

Rekrytointia hoitaa Enersense ja kaikki yhteydenotot Enersensen kautta. Haku on helppoa. Lähetä Englannin kielinen CV:si ja hakemuksesi miska.kulju@enersense.com. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Haku päättyy 27.9.2019.