(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019
Meillä Visma Solutionsilla on neljän hengen HR-tiimi. Nyt yksi meistä jää perhevapaalle ja tarvitsemme hänelle sijaista Helsinkiin. Tiimin coachina ja esimiehenä toimii henkilöstöjohtaja.

Henkilöstön sitoutuminen on meille kunnia-asia, mutta myös strateginen tavoite. Haluamme varmistaa, että henkilöstöllämme on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssään ja, että esimiestyö on inspiroivaa ja laadukasta. Tämä on yrityksemme HR-tiimin keskeinen tavoite. Kulttuurimme perustuu vastuuseen ja vapauteen. Työskentelemme ketterästi ja kokeillen, luomme pohjaa itseohjautuvuudelle ja kasvulle sekä rakennamme joka päivä yhtä Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work -tutkimus 2012-2019).

HR Business Partner -roolissa vastuullasi on esimiesten tukeminen ja sparraaminen laajasti eri henkilöstöasioissa, henkilöstöprosessit ja -käytännöt sekä niiden kehittäminen ja työsuhteisiin liittyviin kysymyksiin vastaaminen. Lisäksi vastaat esimies- ja henkilöstöviestinnästä henkilöstöprosessien osalta sekä olet työterveyshuollon yhteyshenkilö ja osallistut muihin tiimin päivittäisiin tehtäviin. Myös erilaisista kehitysprojekteista on mahdollista ottaa vastuuta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Odotamme, että sinulla olisi ainakin muutaman vuoden kokemus henkilöstöalalta, tunnet sen omaksesi ja haluat kasvaa ja kehittyä siinä yhä paremmaksi. Olet aloitteellinen, suunnitelmallinen, ratkaisukeskeinen sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu joukkuepelaaja. Lisäksi toivomme, että sinulla on positiivinen asenne, haluat kantaa vastuuta, viet asiat loppuun asti etkä pelkää yksityiskohtia tai rutiineja.

Arvostamme esiintymistaitoa, fasilitointiosaamista sekä ymmärrystä HR-järjestelmistä. Odotamme sinulta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi, sillä virallinen työkielemme on englanti.

Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta työ edellyttää jonkin verran matkustamista päätoimipaikkaamme Lappeenrantaan. Työ alkaa elokuussa 2019 ja kestää alustavasti vuoden 2020 loppuun.

Tarjoamme lämminhenkisen, viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut, jotka tukevat työhyvinvointia, terveyttä ja palautumista. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Meillä pääset tekemään ja oppimaan!

Haluatko meille? Jätä video tai hakemus ja cv tai vaikka kaikki 6.6. mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Director Jenni Toropainen, jenni.toropainen@visma.com, puh. 040 746 4154 (tavoittaa parhaiten 4.6. klo 13-15 ja 5.6. klo 9-11) ja HR Business Partner Henna Savola, henna.savola@visma.com puh. 040 836 2593.