(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
3Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

3 Step IT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 676 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 400 työntekijää. Viihtyisä ja moderni toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä www.3stepit.com

HR Business Partner on liiketoiminnan luottokumppani HR-asioissa. Toimit vahvassa yhteistyössä Suomen liiketoimintayksikön johdon sekä esimiesten kanssa. Osallistut liiketoiminnan kehittämiseen HR-näkökulmasta, ja olet esimiesten sparrauskumppani sekä autat heitä päivittäisten HR-kysymysten ratkomisessa. Kyky luoda aktiivinen keskusteluyhteys ja luottamuksellinen yhteistyösuhde esimiesten kanssa on tehtävässä menestymisen edellytys. Lisäksi tuet ja ohjaat asiantuntemuksellasi liiketoimintaa laajemmissa HR-asiakokonaisuuksissa, kuten henkilöstösuunnittelussa ja rekrytoinneissa. Osallistut myös Suomen HR-käytäntöjen ja –prosessien kehittämiseen yhdessä konsernin HR-johtajan kanssa. Koet luontaiseksi edistää HR-prosessien sekä uusien toimintamallien käyttöönottoa liiketoiminnassa ja tarvittaessa valmennat esimiehet uusien käytäntöjen osalta.

Mitä odotamme sinulta:

  • muutaman vuoden kokemusta HR Business Partner -roolista tai vastaavasta HR-roolista, jossa olet aktiivisesti toiminut yhteistyössä liiketoiminnan kanssa
  • vahvaa HR-prosessien ja työsuhteen elinkaaren tuntemusta
  • kokemusta työlainsäädännön soveltamisesta
  • priorisointi- ja organisointikykyä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • kykyä toimia työssä niin suomen kuin englannin kielellä

Toivomme, että olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja määrätietoinen sekä tartut eteesi tuleviin haasteisiin aktiivisesti. Uskallat tuoda omat näkemyksesi selkeästi esille ja käsittelet haastavat tilanteet ratkaisukeskeisesti sekä rakentavasti. Lisäksi sinulla on nauru herkässä ja olet tiimipelaaja vailla vertaa. Meillä työskentelet osana HR-tiimiä iloisessa ja rennossa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme. Meillä haasteet kohdataan rohkeasti ja pidämme lupauksemme.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja keskeisen roolin kansainvälisessä kasvuyrityksessä osana energistä ja osaavaa tiimiämme Helsingin Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 24.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Managing Director Marko Tarkiaiselta (+358 45 892 6901) 14.2. klo 14-15 ja 21.2. klo 10-11.

 

3 STEP IT TYÖPAIKKANA

 

Olemme aktiivinen ja energinen porukka. Periaatteemme 3 Step IT:llä onkin, että menestyvä liiketoiminta voi olla myös hauskaa. Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme, olemme avoimia ja halukkaita oppimaan uusia asioita. Alamme markkinajohtajan asemaan olemme päässeet asenteella ja ammattitaidolla, joka näkyy niin asiakkaillemme kuin myös henkilöstötyytyväisyydessä.

Käy kurkkaamassa menoamme TÄÄLTÄ