(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Tamro Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haemme Tamroon HR Business Partneria toimimaan keskeisessä roolissa vastaten kaikista HR-asioista nimettyjen yksiköiden ja henkilöstöryhmien osalta.

 

Toimit näkyvänä ja aktiivisena muutosagenttina varmistaen, että HR-strategia ja henkilöstöjohtamisen mallit jalkautuvat läpi organisaation ja mahdollistavat liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisen. Sparraat esimiehiä monipuolisesti erilaisissa HR-hankkeissa ja päivittäisissä asioissa. Itsenäisenä Business Partnerina pääset työskentelemään muun muassa rekrytointien, henkilöstön kehittämisen, työhyvinvoinnin ja talent management-asioiden parissa. Toimipaikkasi sijaitsee Vantaalla Tamrotalossa.


Edellytämme Sinulla olevan aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, soveltuvaa koulutustaustaa (kaupallinen/käyttäytymistieteellinen korkeakoulututkinto) ja monipuolista osaamista HR:n eri osa-alueista. Toivomme sinulta erityisesti rekrytointi- ja työnantajamielikuvaosaamista sekä henkilöstön kehittämisen taustaa. Olet liiketoimintalähtöinen ja hahmotat kokonaisuuksia laaja-alaisesti. Sinulla on sujuva englannin kielen taito sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutusvalmiudet. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-johtaja Tiina Rolig, 050-367 3634 tai tiina.rolig@tamro.com.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi meille sisältäen palkkatoiveesi.

 


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kaupallinen/käyttäytymistieteellinen korkeakoulututkinto
  • Monipuolinen osaaminen HR:n eri osa-alueista
  • Kielitaito: suomi ja englanti
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Itsenäinen ja oma-aloitteinen
  • Rohkea muutosagentti

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 0522 955 Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa