(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner
Realia Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2018

Kasvuamme tukemaan haemme pääkonttorillemme Helsingin Pitäjänmäelle

HR Business Partneria

Tehtävässä toimit Realia Isännöinti Oy:n HR Business Partnerina. Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys ja myöskin suurin konserniyhtiömme, jonka strategian ytimessä on vahva kasvu sekä yritysostojen että orgaanisen kasvun kautta.

Tuet ja valmennat liiketoiminnan johtoa ja esimiehiä kaikissa HR:ään liittyvissä asioissa,  kuten rekrytoinneissa, työsuhdeasioissa, henkilöstöresursoinnissa, suorituksen johtamisessa, henkilöstön kehittämisessä sekä työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Toimit aktiivisena jäsenenä liiketoimintayhtiön johtoryhmässä. Lisäksi työskentelet HR:n edustajana erilaisissa muutosprosesseissa sekä yrityskauppaintegraatioissa. Osallistut aktiivisesti yhteisten HR-prosessien, työkalujen ja toimintamallien kehittämiseen osana seitsemän hengen HR-tiimiä ja huolehdit niiden käytäntöön viemisestä omalta osaltasi. Toimit HR-asiantuntijan esimiehenä ja raportoit tehtävässäsi konsernin HR-johtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden kokemus vastaavanlaisista HR-tehtävistä, vahvaa työlainsäädäntöön liittyvää osaamista sekä kokemusta esimiestyön tukemisesta. Aiempi kokemus esimiestehtävistä sekä yrityskauppoihin liittyvistä integraatioprojekteista on tehtävässä eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen, hahmottaen myös isompia kokonaisuuksia. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot, erinomainen organisointikyky sekä kyky viedä muutoksia käytäntöön. Teet työtäsi palveluhenkisellä ja joustavalla asenteella. Nautit työskentelystä nopeatempoisessa ja muuttuvassa työympäristössä vaihtelevien tehtävien parissa.   

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän osana kasvavaa ja kehittyvää yritystä sekä mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Saat käyttöösi ison konsernin kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet.

Hae tehtävää viimeistään 12.8.2018 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1b584933. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antavat soittoaikoina nykyinen tehtävänhaltija Elina Sollasvaara, puh. 040 6370 663, to 26.7. klo 13-14 ja to 2.8. klo 9-10 sekä konsernin henkilöstöjohtaja Heli Hassinen-Biberger, puh. 040 5944 242, ma 30.7. klo 11-12 ja ma 6.8. klo 14-15.

Lue lisää Realia Isännöinti Oy:stä yrityksenä osoitteessa www.realiaisannointi.fi.