(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner, Oulu ja Helsinki
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Tehtävä

Etsimme kahta kokenutta ammattilaista HR-tiimiimme uuteen tehtävään. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista hoivapalveluyrityksistä Tule tekemään tärkeää tulevaisuuden työtä kanssamme!

Tehtävä on monipuolinen ja vastuullinen HR ammattilaisen tehtävä, jossa toimit kahden tai kolmen aluejohtajan ensimmäisenä kontaktina kaikissa oman vastuualueesi HR-asioissa. Toinen uusista HR Business Partnereista työskentelee Oulussa alueenaan Pohjois-Suomi, toinen työskentelee vastaavasti Helsingissä vastaten nimetyistä liiketoiminta-alueista koko Suomen alueella.

Tuot oman vahvan osaamisesi aluejohtajien, palvelupäälliköiden ja esimiesten tueksi kaikissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa, joista keskeisiä ovat työsuhdeasiat, työkykyjohtaminen, perehdytys, osaamisen kehittäminen, työsuojelu ja yhteistyö henkilöstön edustajien kanssa. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta liikkeenluovutukseen liittyvissä prosesseissa. Kehität oman vastuualueesi prosesseja ja implementoit HR:n toimintamalleja yhteistyössä muun HR-tiimin kanssa. Olet aktiivinen viestijä ja olet mukana kehittämässä työnantajamielikuvaa omalla alueellasi. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä mm. palkkahallinnon, lakiyksikön sekä markkinoinnin ja viestinnän kanssa. Esimiehenäsi toimii yrityksen HR-johtaja.

Tiimi

Attendon HR-tiimissä Helsingissä ja Oulussa työskentelee tällä hetkellä yhteensä yhdeksän HR-osaajaa ja tekemistämme kuvaa aito kiinnostus kehittää yrityksemme toimintoja. Tekemisen meininki, kyky priorisoida ja rauhallinen ratkaisukeskeisyys hektisen työn äärellä ovat tärkeitä elementtejä työssämme. Hyvä ilmapiiri on asia, jota pidämme tärkeänä ja haluamme ylläpitää.

Mitä tehtävä edellyttää

Olet kartuttanut kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä useamman vuoden ajalta (vähintään 5 vuotta) ja sinulla on laaja-alainen osaaminen ja näkemys HR-asioista. Sinulla on nälkää ja halua kehittyä yhä paremmaksi HR-ammattilaiseksi tulevaisuudessa. Työ on nopeatempoista ja edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, esiintymisvalmiutta ja paineensietokykyä. Tartut toimeen itsenäisesti, olet palveluhenkinen, ratkaisukeskeinen ja joustava tarvittaessa. Teet tiivistä työtä eri sidosryhmien kanssa ja toimit taitavasti erilaisissa neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään amk-tasoinen koulutus. Arvostamme englannin kielen ja ruotsin kielen osaamista, mutta ne eivät ole edellytys tehtävässä menestymiselle. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoja antaa
- Henkilöstöjohtaja Sirpa Piiroinen, puh. 050 302 2964 (tiistaina 18.6. klo 15-16 ja maanantaina 24.6. klo 14-15)
- HRD-asiantuntija Minna Mäntylä, puh. 044 494 1018 (keskiviikkona 19.6. klo 9-10 ja tiistaina 25.6. klo 14-15)

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 4.8. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut Oulun vai Helsingin tehtävästä!