(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner, Nelonen Medialle
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Vahvistamme nyt HR-tiimiämme ja haemme osaavaa ja innostavaa HR Business Partneria työskentelemään lähellä liiketoimintaa Nelonen Medialla. Tulet mahdollisesti tukemaan roolissasi myös muita yksiköitämme ja työskentelemään Sanoma Media Finland tasoisissa HR-kehityshankkeissa.

Nelonen Median HR Business Partnerina tuet esimiehiä ja johtoa päivittäisessä johtamistyössä ja sparraat heitä erilaisissa henkilöstöasioissa kuten organisaation ja osaamisen kehittämisessä, suorituksen johtamisessa, palkitsemisessa ja rekrytoinnissa. Toivomme sinun olevan aidon kiinnostunut viihdesisällöistä etkä hätkähdä tähtien kohtaamisesta työn arjessa. Olet mukana kehittämässä kulttuuriamme ja uudistamassa tapaamme toimia. Varmistat, että HR-palvelumme tukevat liiketoimintaa. Toimit Nelonen Median johtoryhmän jäsenenä. Tarkemmin Nelosen tekemiseen voit tutustua täällä: www.nelonen.fi.

Sovit joukkoomme ja viihdyt meillä, jos  

  • sinulla on rautaista kokemusta ja näyttöä laaja-alaisista liiketoimintalähtöisistä HR-tehtävistä
  • olet vahvimmillasi esimiesten tukemisessa ja johtamisen ohjaamisessa
  • haluat tehdä asioita joka päivä fiksummin eli jatkuva parantaminen innostaa sinua
  • asetat riman korkealle, tartut asioihin ja viet ne loppuun asti yhdessä muiden kanssa
  • osaat kommunikoida hyvin ja ilmaiset vaikeatkin asiat selkeästi ja uskottavasti

Tarjoamme sinulle merkityksellinen työn merkityksellisten brändien parissa. Pääset kehittymään, kasvamaan ja oppimaan Suomen menestyneimmässä mediayhtiössä maan parhaiden median ammattilaisten kanssa. Koska parhaat asiat tapahtuvat hyvässä porukassa, teemme asioita yhdessä sekä liiketoiminnan että HR:n kanssa. Uudet ajatukset ovat meillä tervetulleita. Pääset mukaan uudistamaan työntekijäkokemustamme ja viemään HR-palveluitamme uudelle tasolle. Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Sanomatalossa. Tällä hetkellä teemme työtä joustavalla mallilla ja turvallisesti pääasiassa etätyönä.

Haemme myös toista HR Business Partneria Sanoma Media Finland kuluttajamyynnin yksikköön. Voit hakea toista tai molempia paikkoja samalla hakulomakkeella. Lisää tietoja kuluttajamyynnin tehtävästä löydät urasivuiltamme: https://sanoma.fi/toihin-sanomalle/avoimet-tyopaikat/

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisellä hakulomakkeella 25.10.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Päivi Leskinen, paivi.leskinen@sanoma.com.