(Poistunut julkaisusta)

HR Business Partner / Henkilöstöpäällikkö
Business Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

ME OLEMME JO MAAILMALLA. MISSÄ SINÄ OLET?

Business Finlandin HR-tiimimme edistää yhdessä esimiesten kanssa hyvän työntekijäkokemuksen syntymistä ja kehittää organisaatiomme toimintaa jatkuvasti. Tavoitteenamme on olla julkisen sektorin edistyksellisin ja modernein työyhteisö, jossa jokainen voi toteuttaa ammatillista intohimoaan.  Business Finland on valtion viraston ja oy:n muodostama kokonaisuus, jossa kirjaimellisesti pystyt kehittämään ja kehittymään, sekä julkisen että yksityisen puolen HR-ammattilaisena.

Roolisi

Työskentelet HR Business Partnerina nimetyllä palvelualueella sekä toimit BF-viraston henkilöstöpäällikön roolissa osana HR-tiimiämme. 

 • HR Business partnerina olet oman palvelualueesi johdon tukena, osallistut sen johtoryhmän toimintaan, sparraat esimiehiä sekä vastaat generalistina palvelualueesi HR-asioista, tukien liiketoiminnan eri tarpeita.
 • Henkilöstöpäällikkönä olet HR-tiimin asiantuntija työ- ja virkamiesoikeudellisissa kysymyksissä viraston ja oy:n osalta, niin Suomessa kuin kansainvälisessä verkostossamme.
 • Vastaat koko Business Finlandin työnajapolitiikan ja yhteistoiminnan koordinoinnista ja toteutuksesta henkilöstöjärjestöjen suuntaan yhdessä henkilöstöjohtajan kanssa.
 • Vastaat yhdessä HR-koordinaattoreiden kanssa palvelussuhteen ehdoista ja elinkaaren hallinnasta sekä raportoinnista.  
 • Vastaat yhdessä HR-koordinaattoreiden kanssa ulkoistettujen palveluiden jatkokehittämisestä ja sopimusseurannasta (mm. palkkahallinto, työterveys)
 • Vastaat viraston henkilöstöhallinnon erityispiirteistä, mm. palkkausjärjestelmän toteutumisesta ja sen kehittämisestä.

Odotamme sinulta

Toimintatapasi on ratkaisukeskeinen, systemaattinen ja etenet organisaation tavoitteet ja suunta edellä erilaisissa tilanteissa. Tuet näkemykselläsi tiimimme arkipäivää ja kehittämisprojekteja. Näet pykälien takaa ihmisen, osaat soveltaa osaamistasi organisaation tarpeisiin ja innostut asioiden kehittämisestä. Et pelkää yhtiömaailmaa, kansainvälistä toimintaympäristöä tai jatkuvaa muutosta. Luot toimintatavallasi luottamusta ympärillesi, teet työsi sisulla ja innostuksella.  Olet luotettava sparraaja, joka perustelee ja kommunikoi näkemyksensä tarvittaessa rohkeasti. Uskot yhteistyöhön sekä arvostat ja kuuntelet ihmisiä.  Osaat kiittää ja antaa rakentavaa palautetta.  Pystyt projektimaiseen työskentelyyn ja sinulla pysyy montakin palloa ilmassa.

Odotamme, että sinulla on:

 • Laaja kokemus HR-työn eri osa-alueista esimiesten kumppanina sekä organisaation strategisista kehittämishankkeista
 • Osaamista ja näyttöjä hallinnollisista ja työoikeudellisista tehtävistä HR:n saralta (mm. Yhteistoiminta, VES / TES, palkitsemisjärjestelmät, työnantajaroolin toteuttaminen)
 • Ylempi korkeakoulututkinto
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito
 • Arvostamme valtionhallinnon kokemusta ja oikeustieteellisiä opintoja.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Business Finland tarjoaa HR-ammattilaiselle kehittämismyönteisen paikan, jossa voi kehittää kansainvälisesti tunnistettuja ja moderneja asiantuntijaorganisaatioiden käytäntöjä.  Jatkossa pystyt itse kehittymään kohti vaativampia HR-tehtäviä tai muita hallinnollisia ja juridisia tehtäviä.

Tehtävän toimipaikka on Helsinki, Ruoholahti.

Tehtävä on vakituinen, virkasuhde.

Lisätiedot: Henkilöstöjohtaja Laura Ylä-Sulkava puh. 050 5511666 tavoitettavissa pe 4.10. klo 13-14, ma 7.10, klo 13-14 ja pe 11.10. klo 8.30 -9.30

Täytä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen osoitteessa valtiolle.fi (32-600-2019) viimeistään 14.10.2019.

www.businessfinland.fi