(Poistunut julkaisusta)

HR-Business Partner / Canon Oy
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Canon on aidosti maailmanlaajuinen brändi ja markkinajohtaja lähes kaikilla tuotealueillaan. Canon työllistää miltei 200 000 työntekijää ympäri maailman ja olemme toimialan vakavaraisin yritys, joka investoi tutkimukseen ja tuotekehitykseen vuosittain yli 7% liikevaihdosta.

Canon kuuluu maailman tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin brändeihin. Tasainen kasvu ja markkinajohtajuus useissa tuoteryhmissä ovat tehneet Canon Oy:stä globaalin Canon-ryhmän pohjoisen menestyjän. Liiketoimintalähtöinen henkilöstötyö on tärkeä osa Canon Oy:n menestystä ja jokainen HR tiimissä on tärkeä osa koko yhtiön päivittäistä toimintaa. Voit lukea lisää Canonista www.canon.fi

Canon Suomen HR-tiimi hakee 1.5 vuoden äitiysloman sijaisuuteen liiketoimintalähtöistä

HR Business Partneria

HR Business Partnerina sparraat nimettyjen yksiköiden esimiehiä erilaisissa HR-projekteissa ja päivittäisissä arjen asioissa. Vaikutat osaltasi liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen henkilöstöjohtamisen ja -strategian kautta. Tehtävässäsi hoidat monipuolisesti koko työsuhteen elinkaareen liittyviä HR-tehtäviä, kuten rekrytoinnit, työsuhdeasioissa tukeminen, prosessien ja henkilöstön kehittäminen sekä hyvinvoinnin johtamisessa tukeminen. Toimit läheisessä yhteistyössä esimiesten kanssa auttaen heitä onnistumaan työssään entistä paremmin ja tukien heitä saamaan tiiminsä loistamaan. Lisäksi vastuullasi on tiettyjen HR-osa-alueiden kehittäminen ja muutosjohtaminen. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään erittäin monipuolisessa tehtäväkentässä tehden itsenäisen työnkuvan ohella tiivistä yhteistyötä osaavan HR-tiimin kanssa.

Toimipaikkasi sijaitsee Canon Oy:n pääkonttorissa Helsingissä.

Toivomme sinulta käytännönläheistä, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa. Olet energinen toimeenpanija, jolta löytyy positiivista otetta haastavienkin tilanteiden edessä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä luoda luottamusta yhteistyösuhteissa. Ajattelet luontaisesti asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti, nautit yhtä lailla rutiiniluontoisista HR-tehtävistä kuin myös strategisemmista kehittämishankkeista. Edellytämme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, soveltuvaa koulutustaustaa ja monipuolista osaamista HR:n eri osa-alueista. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle hyvin monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti omien vahvuuksiesi mukaan. Menestymisessä apuna sinulla on esimiehesi ja kollegoidesi vahva tuki, hieno brändi, kansainvälinen taustaorganisaatio sekä alan ylivoimaisesti parhaimmat ratkaisut ja osaaminen. Pääset kehittymään ja menestymään työurallasi yhdessä yrityksemme kanssa, sillä motivoituneet, osaavat ja sitoutuneet työntekijämme ovat toimintamme perusta.

Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä viimeistään tammikuun 2020 puolivälissä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ti 19.11. mennessä (järjestelmäuudistuksen takia) sähköpostilla: terhi.airas(at)fi.experis.com. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.