HR-assistenttiharjoittelija, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut suomalainen perheyritys.  Meille Nordicissa asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että 98,9 % nykyisistä asiakkaistamme toimii suosittelijoinamme. Se kertoo, että teemme asioita oikein. Asiakasta kuunnellen. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme. Toimipisteet meillä on tällä hetkellä Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

Etsimme Tampereen tiimimme vahvistukseksi henkilöstöhallinnosta kiinnostunutta, rekrytointipainotteista

HR-ASSISTENTTIHARJOITTELIJAA 

HR-assistenttiharjoittelijana toimit osana työyhteisöämme ja pääset mukaan vaihteleviin ja vastuullisiin henkilöstöalan tehtäviin. Avustat henkilöstökonsulttejamme rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon tehtävissä sekä suoritat yleisiä toimistotehtäviä. Työpäiväsi sisältävät mm. asiakaspalvelua, hakemusten läpikäyntiä, hakijoiden ennakkohaastatteluita, henkilöstövuokraustilausten täyttöä, järjestelmien ylläpitoa ja monipuolisesti muita avustavia HR:n tehtäviä.

Odotamme sinulta innokasta asennetta ja halua uuden oppimiseen sekä aitoa kiinnostusta rekrytointia ja työsuhdeasioiden hoitamista kohtaan. Toivomme, että koet asiakaspalvelun itsellesi luontevana työnä ja viihdyt hektisessäkin ympäristössä, jossa pideltävänäsi on aina useampia lankoja kerralla. Arvostamme ahkeraa ja aktiivista työotetta, jonka avulla asiat johdetaan onnistumisiin ripeästi ja hyvällä fiiliksellä. 

Meillä Nordicilla pääset käärimään hihasi ja näyttämään oman osaamisesi! Tarjoamme tulevalle harjoittelijallemme kattavan perehdytyksen, asianmukaiset työskentelyvälineet, paljon mukavan haastavaa tekemistä henkilöstöalan hektisen arjen pyörityksessä sekä kokeneiden konsulttiemme taustatuen.

Harjoittelusi toivomme alkavan maaliskuun 2021 aikana, kesto on sovittavissa. Harjoittelu on palkaton ja opiskelijana voit hyvin suorittaa harjoittelujakson osana opintokokonaisuuttasi. Harjoittelun jälkeen on myös hyvät mahdollisuudet jatkoon ensin kesätyöntekijänä ja sen jälkeen mahdollisesti pidempiaikaisestikin riippuen tilanteestasi, esim. opintojesi suhteen.

Tulemme aloittamaan haastattelut jo hakuaikana, joten ilmoitathan kiinnostuksesi pikimmiten ja kerrot miksi olisit paras harjoittelija meille. Hakemukset pyydämme su 7.3.2021 mennessä hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse ke 24.2. kello 12-14 ja ti 2.3. kello 12-14 Nordic Henkilöstöpalvelujen Anna Virtaselta, p. 050 355 7733.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427384
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anna Virtanen (anna.virtanen (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa