(Poistunut julkaisusta)

HR-assistenttiharjoittelija Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Ovatko henkilöstöhallinnon tehtävät mielestäsi asiakaspalvelua? Haluatko kartuttaa työkokemustasi monipuolisilla assistentin tehtävillä tiimissä, jossa on tekemisen meininki?


Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme


HR-assistenttiharjoittelija


Opsetin HR-tiimi tuottaa laadukkaita sisäisiä palveluita Opsetin esimiehille ja opsetlaisille. Tiimi hoitaa keskitetysti Opsetin henkilöstöhallinnollista tekemistä tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja luotettavasti. Haemme nyt asiakaslähtöistä ja toimeliasta tekijää tiimiämme täydentämään.


Tehtävät


HR-assistenttiharjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa työsuhteen alkuun ja päättymiseen liittyviä hallinnollisia tehtäviä kuten henkilötietojen ylläpitoa ja dokumenttien hallintaa sekä muita avustavia HR- ja toimistotehtäviä. 


Odotamme Sinulta


Olet luotettava, tarkka ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä. Työotteeltasi olet palveluhenkinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut monipuolisista assistentin työtehtävistä. Toivomme, että uskallat lähestyä uusia tilanteita ja ihmisiä rohkeasti ja pystyt mukautumaan hektiseen toimintaympäristöön sujuvasti.


Edellytämme aitoa kiinnostusta HR:ää ja monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Voit olla joko vastavalmistunut, työurasi alussa oleva HR-osaaja tai opintojasi viimeistelevä tulevaisuuden tekijä. Aiempi kokemus ja osaaminen toimistotyöstä katsotaan eduksesi. Myös PowerPoint on hallussasi ja pyörität Excel-taulukoita näppärästi.


Tarjoamme Sinulle


Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta kehittyvässä toimintaympäristössä. Kattavan perehdytyksen ja työnohjauksen lisäksi pääset osaksi nuorekasta työyhteisöä työsuhde-etuineen. Kirsikkana kakun päällä saat mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen tekemiseesi.


Kyseessä on kuuden kuukauden määräaikainen, palkallinen harjoittelu, jonka aikana on mahdollista suorittaa opinnoissa tarvittava harjoittelujakso. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa myös harjoittelun jälkeen.


Kiinnostuitko? Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 20.1.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29543&jc=1


Tiedot


Haku päättyy: 20.1.2019


Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian


Työpaikan osoite: Toimipaikka sijaitsee Helsingissä Opsetin Elimäenkadun toimistossa


Työsuhde: Kokoaikainen (37,5 h/vko). Tehtävä on 6 kk:n määräaikainen harjoittelu


Lisätietoja: HR-tiimiesimies Anne Vainikka, puh. 050 591 7289, anne.vainikka@op.fi


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29543&jc=1


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.