(Poistunut julkaisusta)

HR-assistenttiharjoittelija, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Nordic Henkilöstöpalvelut Oy  on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Meille Nordicissa asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että 98,9 % nykyisistä asiakkaistamme toimii suosittelijoinamme. Se kertoo, että teemme asioita oikein. Asiakasta kuunnellen. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme.

Toimipisteet meillä on tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa.

Haemme nyt Helsingin toimistollemme
HR-assistenttiharjoittelijaa

HR-assistenttina tulet vastaamaan monipuolisista rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon tehtävistä ja pääpaino sinulla tulee olemaan työssäsi työnhakijoiden haastattelussa ja työhakemusten läpikäynnissä. Työnkuvasi tulee sisältämään myös mm. työpaikkailmoitusten laatimista, yhteydenpitoa työntekijöihin ja asiakkaisiin, palkkahallinnon avustavia työtehtäviä, sekä muita yleisiä toimistotehtäviä tarpeen mukaan.

Palkallinen harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana riippuen opinnoistasi tai työtilanteestasi jatkuen syksyyn 2020. Harjoittelun kesto on n. 6 kuukautta.

Eduksesi katsotaan, mikäli sinulta löytyy HR-alaan tai kaupallisen alaan pohjautuvaa opintotaustaa ja myynnillistä otetta. Opintotaustasi voi olla myös esimerkiksi tekninen tai rakennusalaan liittyvä. Lisäksi eduksesi lasketaan aikaisempi alan työ- ja harjoittelukokemus. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta päämäärähakuista ja peräänantamatonta työotetta, jossa asiat viedään ripeästi aina maaliin saakka, jolloin myös työt ja tekijät kohtaavat onnistuneesti. Toivomme, että uskallat lähestyä uusia tilanteita ja ihmisiä rohkeasti ja pystyt mukautumaan hektiseen toimintaympäristöön sujuvasti.

Työnkuvasta johtuen sinulta toivotaan lisäksi vahvoja asiakaspalvelutaitoja, joissa ystävällinen, välitön ja kuunteleva lähestymistapa ovat valttejasi – samoin kuin kyky erottaa ne parhaimmat työntekijät isoistakin hakijamääristä. Työssä menestyminen edellyttää Office-ohjelmien hallintaa ja kykyä oppia uusia järjestelmiä. Edellytämme lisäksi aitoa kiinnostusta HR:ää ja monipuolisia työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle nyt työtehtävän ja työpaikan HR-talossa, jossa on hyvät mahdollisuudet edetä alan asiantuntijaksi. Sinulla on osaavat ja välittävät kollegat, joilta saat tukea ja neuvoja. Työskentely tapahtuu viihtyisissä työtiloissamme. Tervetuloa käärimään hihat ja aloittamaan työt osana hyväntuulista tiimiämme!

Lisätietoja:

Tulemme aloittamaan haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille pikimmiten. Hakemukset pyydämme 16.02.2020 mennessä hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, p. 050-5495000 / elisa.seppala@nordic.fi.