HR-assistenttiharjoittelija, Alen Consulting Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Palvelemme nykyisin asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä.

Oletko aidosti henkilöstöpalvelualasta kiinnostunut ja haluat oppia, mitä HR- työ on käytännössä? 

Tarjoamme tähän nyt loistavan mahdollisuuden, sillä etsimme Tampereen toimistollemme 

HR-ASSISTENTTIHARJOITTELIJAA

toimistotiimimme vahvistukseksi!

HR-assistenttiharjoittelijana pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä henkilöstöpalvelualan keskiössä. Työpäiväsi on vaihtelevia ja sisältävät mm. asiakaspalvelua, yleisiä toimiston rutiinityötehtäviä, konsulttien avustamista henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin liittyvissä asioissa sekä monipuolisia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä.  

Etsimme joukkoomme positiivista, iloista, tarkkaa ja työhönsä sitoutunutta työntekijää. Sinulla pysyy useampi lanka käsissäsi samanaikaisesti eikä sormi mene suuhun pienessä kiireessäkään. Vahvuuksiisi kuuluvat myös asiakaspalveluhenkisyys ja itseohjautuva työote. Kokemusta tärkeämpää meille on motivoitunut asenne työtä kohtaan ja aito into oppia uutta. 

Tarjoamme harjoittelijallemme erityisen mukavat työkaverit, rennon ilmapiirin, asianmukaiset työskentelyvälineet, näköalapaikan alaan tutustumiseen sekä mahdollisuuden työllistyä meille harjoittelujakson jälkeenkin. Pienessä tiimissämme on kannustava ja joustava ilmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2022 aikana ja kesto on sovittavissa tilanteesi mukaan. Työharjoittelu soveltuu hyvin osana opintoja suoritettavaksi harjoittelujaksoksi.

Varaa eturivin paikka henkilöstöpalvelualalle ja tule osaksi kasvutarinaamme!

Hae mukaan tiimiimme! Lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. 

Hakulomake:  https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1284 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Alen Consulting Oy:n hallintopäällikkö Niina Vuoristolle, p. 044 740 4503.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551651
  • Tehtäväalue: HR, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Harjoittelu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Niina Vuoristo (niina.vuoristo (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4503
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa