HR-assistenttiharjoittelija, Alen Consulting Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Palvelemme nykyisin asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä.

Oletko aidosti henkilöstöpalvelualasta kiinnostunut ja haluat oppia, mitä HR-työ on käytännössä? 

Tarjoamme tähän nyt loistavan mahdollisuuden, sillä etsimme Tampereen toimistollemme 

HR-ASSISTENTTIHARJOITTELIJAA

toimistotiimimme vahvistukseksi!

HR-assistenttiharjoittelijana pääset työskentelemään monipuolisissa ja vastuullisissa työtehtävissä henkilöstöpalvelualan keskiössä. Avustat henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin liittyvissä asioissa hoitaen lisäksi yleisiä toimistorutiineja. Työpäiväsi sisältävät mm. asiakaspalvelua, henkilöstövuokraustilausten täyttöä ja ylläpitoa, avustavia palkanlaskennan tehtäviä sekä monipuolisia viestinnän tehtäviä. 

Etsimme joukkoomme iloista, ripeää, tarkkaa ja työhönsä sitoutunutta työntekijää. Sinulla pysyy useampi lanka käsissäsi samanaikaisesti eikä sormi mene suuhun pienessä kiireessäkään. Vahvuuksiisi kuuluvat myös asiakaspalveluhenkisyys ja itseohjautuva työote. Opit nopeasti uusien järjestelmien käytön ja kommunikoit sujuvasti englannin kielellä. Kokemusta tärkeämpää meille on motivoitunut asenne työtä kohtaan ja aito into oppia henkilöstöalasta!

Tarjoamme tulevalle harjoittelijallemme rennon ilmapiirin, mukavat työkaverit, asianmukaiset työskentelyvälineet sekä mahdollisuuden työllistyä meille harjoittelujakson jälkeenkin. Pienessä tiimissämme on kannustava ja joustava ilmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mielellään maalis-huhtikuun aikana. Työharjoittelu on palkaton ja soveltuu hyvin osana opintoja suoritettavaksi harjoittelujaksoksi. Harjoittelun kesto on sovittavissa tilanteesi mukaan.

Varaa eturivin paikka henkilöstöpalvelualalle ja tule osaksi kasvutarinaamme!

Hakuohjeet ja tiedustelut: Lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin Alen Consulting Oy:n hallintopäällikkö Niina Vuoristolta, p. 044 740 4503 tai toimitusjohtaja Nina Koskiselta p. 050 555 0392.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=748 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426056
  • Tehtäväalue: HR, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Harjoittelu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Niina Vuoristo (niina.vuoristo (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4503
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa